Doi turci, suspectați de legături cu Statul Islamic, arestați la BerlinPoliția germană a arestat vineri la Berlin doi turci despre care se crede că ar avea legătură cu gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) și care sunt suspectați că ar fi pregătit un atac în Siria, relatează EFE, care citează surse ale poliției germane.

Europa, in alerta pe fondul unei posibile mobilizari a teroristilor
Europa, în alertă pe fondul unei posibile mobilizări a teroriştilor
Foto: agerpres.ro

Totuși, poliția a anunțat că nu există dovezi clare că cei doi ar fi planificat un atac și în Germania, informează Agerpres.

Pe de altă parte, după cum relatează AFP, forțele de ordine au efectuat mai mult de zece percheziții în cadrul 'cercurile islamiste', vineri dimineață, la Berlin, într-o operațiune de amploare.

Operațiunea desfășurată, fără incidente, de '250 de angajați ai poliției, între care trei comandouri de intervenție specială', a condus la 'percheziții în 11 locuri ale mișcării islamiste berlineze'.

CITEȘTE ȘI: STARE DE ALERTĂ TERORISTĂ. Belgia se teme de noi atacuri 

AFP transmite că, în urma acestor raiduri, a fost arestat un rezident turc de 41 de ani, numit de poliție cu numele Ismet D.

Potrivit poliției germane, nu există indicii care să ducă la concluzia că aceste persoane pregăteau 'atentate în Germania'.

Etichete: atac paris, Charlie Hebdo, percheziţii, Statul Islamic, terorişti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE