DOLIU în showbiz: Ciprian Fanaca, de la Divertis, A MURIT răpus de cancerCiprian Fanaca, umoristul care a făcut parte din Divertis și Distractis, a murit noaptea trecută. Simpaticul comic a murit în somn, la doar 53 de ani, după ce a pierdut lupta dusă timp de doi ani cu o boală cumplită.

DOLIU in showbiz: Ciprian Fanaca, de la Divertis, A MURIT rapus de cancer
DOLIU în showbiz: Ciprian Fanaca, de la Divertis, A MURIT răpus de cancer
Foto: protv.ro

Ciprian Fanaca, simpaticul personaj din Divertis și Distractis, care obişnuia să-l imite pe Sorin Oprescu, ne-a amuzat la Pro TV, Antena 1 și TVR. Umoristul a murit după ce a pierdut lupta cu o boală cumplită după doi ani de chin. Decesul a survenit în somn, la domiciliul său, și a fost constatat miercuri dimineață, de soția sa, dar și de Dan Iliescu, liderul trupei Timpuri Noi, scrie libertatea.ro.

Starea actorului s-a îmbunătățit după ce o mulțime de prieteni artiști, precum Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Teo Boar, Vladi Cnejevici, Marius Bațu, Radu Captari, Dan Iliescu (Timpuri Noi), grupul Bandidos ori fostul său coleg din Divertis, Cristian Grețcu, au organizat un spectacol la jumătatea lunii septembrie, în urma căruia au strâns fonduri necesare medicamentației.

Ciprian Fanaca, cunoscut drept Fachiru', urma să fie internat zilele acestea la o clinică de specialitate din Turcia, loc vizitat personal de prietenii săi. Însă, banii strânși pentru tratarea artistului vor fi folosiți pentru înmormânare, dar și ca ajutor pentru familia sa.

Ciprian Fanaca va fi înhumat vineri, la Galați, orașul său natal. Cei care vor să aducă un ultim omagiu actorului, o pot face miercuri, pe strada Leoata, numărul 4 din București. "Părea că toate se vor rezolva, era fericit că nu l-au uitat prietenii și se bucura se susținerea lor. Din păcate s-a stins din viață", a declarat Otilia Bejan, cea care s-a ocupat de campania umanitară menită a-l ajuta pe Ciprian Fanaca.

Etichete: a murit, doliu

0/2 COMENTARII
mihail30
08 Oct 18:00
+0
VOTURI
-0
Cea mai selecta oferta! Urgent avem nevoie de colaboratori part-time in cel mai select si mai serios program de castigat bani la domiciliu, in timpul liber. Cerem dorinta de a invata ceva nou si seriozitate. Oferim indrumare pas cu pas, instruire gratuita de cea mai buna calitate si contract care va garanta plata comisioanelor. Solicitati acum detalii la adresa de email: zizou_sez@yahoo.com
Mihai
07 Oct 18:00
+0
VOTURI
-0
Prea tanar... Dumnezeu sa-l ierte.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE