DOMO a început din nou campania "Dăm tot!", cu reduceri de până la 90%Domo a reluat, începând de duminică, 13 decembrie, campania "Dăm tot!", în magazinele pe care le mai operează. În cadrul acestei promoţii, reducerile ajung până la 90%, însă compania nu mai asigură livrarea.

DOMO a inceput din nou campania "Dam tot!", cu reduceri de pana la 90%
DOMO a început din nou campania "Dăm tot!", cu reduceri de până la 90%
Foto: Grup RC

A doua campanie "Dăm tot!", prin care Domo oferă reduceri promoţionale de până la 90% la mare parte din produsele aflate în magazine, se desfăşoară în perioada 13-31 decembrie. Prima astfel de campania a demarat pe 13 noiembrie, a durat până pe 30 noiembrie şi a vizat o parte din marfa aflată în unităţile companiei. Mare parte dintre magazine au rămas atunci fără marfă după demararea acestei prime campanii promoţionale, anunţă Economica.net.

Potrivit regulamentului campaniei din noiembrie, lista produselor participante la campanie a fost afişată în fiecare magazin DOMO. Lista produselor va fi actualizată la ora începerii programului, pentru fiecare zi de desfăşurare a campaniei. Lista produselelor participante in campanie poate fi diferita de la un magazin la altul.

Domo SRL a anunţat recent că va închide toate magazinele şi va păstra brand-ul Domo şi business-ul online.

Etichete: Domo, DOMO ÎNCHIDE toate magazinele, reduceri domo

0/1 COMENTARII
victor
13 Dec 15:39
+0
VOTURI
-0
90% TEAPA din 2 adrese din bucuresti de pe site un magazin inchis si unul aproape gol. azi 13.12.2015 am batut drumul degeaba.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE