DOMO ÎNCHIDE toate magazinele din ţară. Furnizorii acuză că NU au fost plătiţiRetailerul de electro-IT Domo, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de profil, cu afaceri de peste 600 mil. lei anul trecut, va închide toate magazinele fizice pentru a ră­mâne cu operaţiuni doar online, potrivit surselor din pia­ţă.

DOMO INCHIDE toate magazinele din tara. Furnizorii acuza ca NU au fost platiti (Foto maritimocenter.ro)
DOMO ÎNCHIDE toate magazinele din ţară. Furnizorii acuză că NU au fost plătiţi (Foto maritimocenter.ro)

O parte dintre magazine au fost deja preluate de com­pe­titori, iar furnizorii de electronice şi electrocasnice spun că nu au fost plătiţi, motiv pentru care nu mai livrează marfă com­­paniei care are deja probleme financiare de mai mulţi ani.

Fosta Domo Retail a intrat în insolvenţă. Magazinele Domo, transferate pe o altă firmă

Compania SC FAMILY HOME CONCEPT SRL (fosta Domo Retail SRL) a intrat în insolvenţă la propria cerere, potrivit datelor publicate pe site-ul Tribunalului din Covasna, judeţul unde a fost fondată afacerea de către familia de antreprenori locali Szarvadi. Acest dosar a fost conexat la altele prin care creditori precum SC Candy Hoover România SRL şi SC Samsung Electronics România SRL cereau insolvenţa companiei.

Potrivit ultimelor date, Domo avea în toamnă circa 75 de magazine fizice şi unu online.

„Domo şi-a mutat activele de pe o companie pe alta. Fosta com­panie care opera activitatea Domo avea probleme financia­re şi nu îşi mai plătea furnizorii. Apoi, sub noua entitate s-au fă­cut plăţi pentru o vreme, pentru ca apoi să apară şi aici proble­me. Noi nu mai livrăm marfă", spune un furnizor al companiei, citat de Ziarul Financiar. 

Etichete: Domo, DOMO ÎNCHIDE toate magazinele, msgszin domo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE