Donald Trump este NOUL PREŞEDINTE al Statelor Unite. Ce a declarat în DISCURSUL de învingătorCandidatul republican, Donald Trump, a câştigat scrutinul prezidenţial din Statele Unite, depăşind pragul de 270 de electori federali, conform proiecţiilor realizate de agenţia de ştiri Associated Press. Hillary Clinton şi-a recunoscut înfrângerea, telefonându-i contracandidatului său să-l felicite.

Donald Trump este NOUL PRESEDINTE al Statelor Unite
Donald Trump este NOUL PREŞEDINTE al Statelor Unite

Candidatul republican, Donald Trump, promite unificarea naţiunii americane după campania electorală care a creat clivaje, mulţumindu-i adversarei democrate Hillary Clinton pentru serviciile în folosul Statelor Unite.

"Vă mulţumesc foarte mult. Tocmai am primit un telefon din partea secretarului de Stat Hillary Clinton. Ne-a felicitat pe toţi. Am felicitat-o şi eu pentru campanie, pentru că a luptat din răsputeri, a lucrat din greu, îi datorăm foarte mult pentru serviciile depuse pentru ţara noastră", a declarat Donald Trump.

"Este momentul să ne unim, pentru a fi o naţiune unită. Mă angajez să fiu preşedintele tuturor americanilor. Pentru cei care au ales să nu mă susţină, lansez un apel de a colabora pentru unificarea ţării", a adăugat Trump.

"Vom reface infrastructura", a mai promis Trump, adăugând că are, alături de echipa sa, un plan economic extraordinar. "Vom avea cea mai puternică economie din lume", a subliniat el.

"Niciun vis nu este prea mare, nicio provocare nu este prea mare. Nimic din ce vrem pentru viitorul nostru nu este de neatins. (...) Trebuie să revendicăm destinul ţării noastre şi să ţintim sus", a spus Trump.

Republicanul a subliniat că doreşte parteneriate, nu conflicte.

Preşedintele-ales al Statelor Unite a dat asigurări că Administraţia de la Washington va avea politici amicale în relaţiile cu toate ţările care vor să aibă politici amicale cu Statele Unite.

"Vom începe imediat să lucrăm pentru naţiunea americană", a spus Trump. Nu în ultimul rând, acesta a spus că este o onoare pentru el să fie preşedintele acestei ţări.

El a mulţimit familiei sale pentru susţinere şi echipei de campanie.

"Iubesc această ţară", a încheiat Trump.

Etichete: alegeri sua, donald trump, donald trump presedintele americii, presedinte sua

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE