Donald Trump şi Melania Trump, testaţi pozitiv pentru coronavirusDonald Trump a anunțat, pe contul său de Twitter, că a fost testat pozitiv cu coronavirus, soția sa Melania fiind și ea infectată cu Sars-Cov-2.

Donald Trump si Melania Trump, testati pozitiv pentru coronavirus
Donald Trump şi Melania Trump, testaţi pozitiv pentru coronavirus

"Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună", a scris președintele american pe rețeaua de socializare.

Anunțul vine după ce liderul de la Casa Albă (74 de ani) și soția sa (50 de ani) intraseră deja în carantină, așteptând rezultatele testelor pentru COvid-19 după ce o colaboratoare apropiată a lui Trump, Hope Hicks, s-a infectat cu coronavirus.

Hope Hicks se afla la bordul Air Force One împreună cu preşedintele american când acesta a zburat marţi la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden. De asemenea, ea a mers cu el miercuri în Minnesota pentru un miting de campanie.

Carantina de două săptămâni a lui Trump începe cu o lună înainte de alegerile prezidențiale ce vor avea loc pe 3 noiembrie, afectând desfășurarea campaniei electorale a candidatului republican.

De asemenea, funcționarea guvernului american ar putea fi afectată dacă vor apărea noi cazuri în cercul de apropiați al președintelui Trump și în rândul înalților oficiali guvernamentali.

Ce spune medicul personal al președintelui SUA, Sean Conley:

"Președintele și Prima Doamnă sunt amândoi bine la acest moment, și intenționează să rămână în reședința din Casa Albă în timpul recuperării. Eu și echipa medicală de la Casa Albă vom menține o supraveghere vigilentă și apreciem sprijinul acordat de unele dintre cele mai bune instituții și cadre medicale din țară. Vă asigurăm că ne așteptăm ca președintele să continue să-și desfășoare activitatea fără întreruperi în timpul recuperării". 

Etichete: coronavirus, donald trump, melania trump, sars cov 2

0/1 COMENTARII
Putin
05 oct 15:01
+0
VOTURI
-0
Au contractat gripa covid... dar "intamplator" treaba asta ajuta foarte mult propagandei pe aceasta tema.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE