Dorin Rîmbu, actorul din Bucureşti, dat dispărut în Sibiu, a fost găsit după 48 de oreDorin Rîmbu, bărbatul din București care, în cursul zilei de luni, a fost dat dispărut în Sibiu, a fost găsit, miercuri, de echipele de căutare.

Un bucurestean a fost dat disparut in Sibiu
Un bucureştean a fost dat dispărut în Sibiu
Foto: rtv.net

Dorin Rîmbu, care este actor și a jucat în mai multe producții de televiziune, se afla într-o pădure din zona Porumbacu de Jos. În momentul în care a fost găsit, bărbatul era îmbrăcat doar în lenjerie intimă și nu avea leziuni vizibile. El a fost transportat, însă, la Spitalul Clinic Județean din Sibiu, pentru investigații amănunțite, anunţă turnulsfatului.ro, citat de româniatv.net.

Acum două zile, Rîmbu, în vârstă de 52 de ani, a dispărut de la o pensiune de pe Valea Avrigului. Pentru că nu mai găsese camere goale la Pensiunea Brândușa, a decis să facă mai întâi o plimbare. Și-a lăsat actele personale, telefonul mobil și mașina, un Peugeot 206, la pensiune și a plecat pe jos. Nu s-a mai întors, însă, din această plimbare, iar administratotul pensiunii a sesizat Poliția, marţi, la aproape 24 de ore după ce bărbatul nu s-a mai întors.

Potrivit informaţiilor postate pe imdb.com, Dorin Rimbu a jucat alaturi de nume celebre ale cinematografiei. El a avut un rol in pelicula „Al patrulea inger", din 2001, alaturi de Jeremy Irons si Forest Whitaker, dar a jucat si in serialele „Casualty„ si „Maisie Raine".

Dorin Rimbu nu este casatorit si nu are copii. Iubita lui plecase de ceva vreme in Italia, conform kanald.ro.

Etichete: actor, dispărut, turist disparut

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE