Dorinţa emoţionantă a lui Pavlos, tânărul care a intrat în foc să îşi salveze prietenul din ColectivPavlos Gabriel Popovici este tânărul care a intrat din nou în focul din Colectiv pentru a-şi salva un prieten în scaun cu rotile, după ce el reuşise să iasă afară. La două luni de la tragedia din club, când şi-au pierdut viaţa 63 de persoane, Pavlos se află încă în spital, şi de fiecare dată când este vizitat de prieteni are aceeaşi dorinţă. 

Dorinta inedita a lui Pavlos, tanarul care a intrat in foc sa isi salveze prietenul din Colectiv
Dorinţa inedită a lui Pavlos, tânărul care a intrat în foc să îşi salveze prietenul din Colectiv

Dorinţa lui Pavlos Gabriel Popovici este pe cât de simplă, pe atât de emoţionantă. Deşi se află de peste două luni în spital, tânărul nu cere nimic altceva decât mesaje de încurajare. Dorinţa tânărului care a intrat din nou în focul din Colectiv pentru a-şi salva un prieten a fost făcută publică pe pagina de Facebook "Împreună rezistăm", pagină creată după tragedia din club în care şi-au pierdut viaţa până acum 63 de persoane. 

"De fiecare data cand merg la ‪#‎Pavlos‬ la spital, nici nu intru bine pe usa si ma intreaba: "MI-AI ADUS MESAJE?"... So, ar fi minunat daca macar o parte dintre voi si-ar rupe 1 minut, daca nu zilnic, macar la cateva zile, scriindu-mi un ‪#‎mesaj‬ pe care sa i-l transmit... Multumesc."

Nu uitati (de) ‪#‎Colectiv‬, scrie Andrea Frăţilă pe grup. 

 
Împreună rezistăm's photo.

Pavlos e rocker şi a fost şi el în "clubul morţii", pe data de 30 octombrie 2015, în Colectiv. Nu a mers singur, ci a vrut să îi facă o bucurie unui prieten imobilizat în scaun cu rotile. L-a dus pe Mihai Popescu la primul concert rock din viaţa lui. Din păcate, evenimentul nu a avut sfârşitul pe care adolescenţii îl aşteptau.

Când s-a dezlănţuit infernul, Pavlos nu şi-a abandonat amicul şi l-a cărat în braţe afară, l-a salvat. Eroul din Colectiv s-a ales însă cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. 

La rândul său, Mihai - elev în clasa a VIII-a a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, primind îngrijiri medicale de specialitate. 

Cei care doresc să ajute familiile celor doi tineri o pot face în următoarele conturi, indicate de profesoara elevului (Cora Chelaru) care învaţă la o şcoală din Sectorul 3:

Pentru Mihai:
Popescu Marian (tatăl lui Mihai)
RO85BRDE410SV96962224100

Pentru Pavlos:
Frăţilă Andreea Georgiana
RO91RNCB0722119205710001
(Andreea este sora lui Pavlos). 

Citeşte şi  Ajutoare financiare de 10.000 lei pentru fiecare persoană din Sectorul 3, rănită în Colectiv

Victimele incendiului din Club Colectiv, care locuiesc pe raza Sectorului 3, sau rudele celor decedați, pot primi ajutoare financiare de câte 10.000 de lei de la Primăria Sectorului 3. Proiectul a fost aprobat de Consiliul Local al Sectorului 3 pe 26 noiembrie 2015. DETALII, AICI. 

Etichete: #Colectiv, #impreuna rezistam, dorinta, gabriel pavlos popovici, mesaj

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h