Doroş, despre recuperarea prejudiciului în dosarul ICA: ANAF nu este agenţie imobiliarăPreşedintele ANAF, Dragoş Doroş, susţine că s-au făcut paşi importanţi pentru recuperarea prejudiciului în dosarul ICA, un dosar pentru care Fiscul ca instituţie s-a ales şi cu un dosar penal.

Doros, despre recuperarea prejudiciului in dosarul ICA: ANAF nu este agentie imobiliara (Foto capital.ro)
Doroş, despre recuperarea prejudiciului în dosarul ICA: ANAF nu este agenţie imobiliară (Foto capital.ro)

"Am preluat clădirile şi urmează procesul de valorificare a lor”, a declarat Dragoş Doroş în emisiunea „În faţa ta” de la Digi24. „A durat mai mult decât poate era necesar”, a recunoscut el. „De ce sau cum s-a întâmplat lucrul acesta nu ştiu”, a completat şeful Fiscului, numit în funcţie de premierul Cioloş în luna martie a acestui an.

În dosarul ICA, statul are de recuperat 60 de milioane de euro.

În momentul acesta, noi sutem în faza în care imobilele care erau puse ca garanţii, pe care le-am identificat şi care au fost în dosarele respective sunt în posesia noastră. Facem valorificarea şi vom vedea cât recuperăm”, a spus şeful Fiscului la Digi24.

Întrebat dacă sediul Atenelor va fi vândut la licitaţie sau închiriat, Dragoş Doroş a spus că este vorba despre patru sau cinci imobile, dar a evitat un răspuns tranşant. „Nu ştiu să vă zic foarte multe tehnicalităţi, dar în acest moment, procedura spune că noi le-am preluat, am instituit pază acolo, începem evaluările şi vom vedea cum decurge valorificarea”, a spus el.

Întrebat din nou dacă ANAF va vinde aceste clădiri la licitaţie, Dragoş Doroş a răspuns: „ştiţi cum e? ANAF nu este agenţie imobiliară, nu e administrator de imobile, noi nu închiriem, nu facem lucruri de genul ăsta. Noi valorificăm. Valorificarea se poate face pe piaţă sau într-un eventual schimb, când o instituţie a statului doreşte lucrul acesta”.

Etichete: ANAF, doros, dosarul ICA, recuperare prejudiciu, sediu antene

0/1 COMENTARII
Cris
15 May 16:07
+0
VOTURI
-0
Afirmatie cretina! Dar de canu ar fi ANAF agentie imobiliara in incercarea de a valorifica un imobil ??? Pentru ce sulla magarului sunt platiti de contribuabil?? Doar sa traga tzepe micilor firme (buticuri) ???? Demisia urgent, daca nu sunt in stare sa valorifice sediile lu Voiculescu.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE