DOSAR GALA BUTE. Elena Udrea şi Ion Ariton, în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de CasaţieDOSAR GALA BUTE. Miercuri are loc un nou termen în dosarul Gala Bute, în care Elena Udrea este acuzată de luare de mită și abuz în serviciu. În faţa magistraților de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va ajunge și fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, implicat și el în dosar.

DOSAR GALA BUTE. Elena Udrea si Ion Ariton, in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie (Foto antena3.ro)
DOSAR GALA BUTE. Elena Udrea şi Ion Ariton, în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie (Foto antena3.ro)

DOSAR GALA BUTE. Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul "Gala Bute", fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

DOSAR GALA BUTE. În dosar au mai fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu — administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu — fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia — fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu — fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă — administratorul unei firme.

DOSAR GALA BUTE. Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care îl conducea.

Sursa: romaniatv.net. 

Etichete: dosar Gala Bute, Elena Udrea, Înalta curte de Casaţie şi Justiţie, Ion Ariton, miercuri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE