Dosar penal după partida de vânătoare de la Balc, organizată de Ion ȚiriacPoliţiştii bihoreni au deschis un dosar penal în cazul vânătorii de la Balc, care se desfăşoară în acest weekend. Ancheta polițiștilor a fost demarată după ce un bărbat a depus o plângere referitoare la modul în care sunt tratate animalele şi a sunat la 112. 

Dosar penal dupa partida de vanatoare de la Balc, organizata de Ion Țiriac
Dosar penal după partida de vânătoare de la Balc, organizată de Ion Țiriac

Dosar penal deschis în urma partidei de vânătoare de la Balc, organizată anual de Ion Țiriac. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, Alina Dinu, a declarat, duminică, pentru corespondentul Mediafax, că poliţiştii au deschis un dosar penal în urma unei sesizări făcute de un bărbat din Braşov în legătură cu vânătoarea de pe domeniul privat de la Balc.

"În cursul zilei de ieri (sâmbătă - n.r.), un bărbat din judeţul Braşov a depus o plângere penală la Poliţia Marghita. A sesizat lucruri despre felul în care sunt tratate animalele. Poliţiştii au deschis dosar penal şi au fost la faţa locului să constate cele sesizate, conform procedurilor", a declarat Alina Dinu.

Potrivit sursei citate, acelaşi bărbat care a făcut sesizarea la Poliţia Marghita a sunat şi la numărul de urgenţe 112 pentru a depune plângere.

Întrucât domeniul de la Balc este privat, vânătoarea de acolo nu se supune Legii vânătorii, a precizat sursa citată.

La vânătoarea din acest an participă, potrivit presei locale, prinţul Dimitrie Sturdza, Wolfgang Porsche - proprietarul companiei germane producătoare de autoturisme de lux cu acelaşi nume, creatorul de modă italian Stefano Ricci, Klaus Mangold - fost preşedinte al grupului Chrysler-Daimler, Peter Rau - fost expert financiar Philip Morris şi Porsche, Alfred Baumhauer - fabricant Cartier, Rudolf Streicher - fost ministru în mai multe guverne ale Austriei şi şef al Partidului Socialist de la Viena, industriaşii Wolfram Zoller, Siegfried Wolf, Alexander Pappas şi Rafael Malo, bancherul austriac Erich Hampel, politicianul ucrainean Nestor Shuyfrych, omul de afaceri covăsnean Arpad Sarkany, Sorin Florea - fost şef al Gărzii Financiare Bucureşti, Sandu Georgescu - patronul uneia dintre firmele care a implementat sistemul EADS.

Vânătoarea este programată să se încheie duminică.

Domeniul de la Balc se întinde pe 150 de hectare din comuna bihoreană cu acelaşi nume.

Etichete: Balc, dosar penal, Ion Ţiriac, vânătoare

0/2 COMENTARII
Violeta
21 dec 13:32
+0
VOTURI
-0
Castigi bani de acasa! Te invit sa intri intr-o AFACERE cu un potential urias. Afacerea vine cu AVANTAJELE comertului in retea, aplicabile la orice companie economica care doreste a fi rentabila. Iti voi trimite, GRATUIT, un curs special si multe alte materiale de formare care-ti vor explica cum poti sa castigi bani acasa. Inarmeza-te cu rabdare si aplica acum! Daca eu pot, poti si tu! Trimite “ info” la adresa de email : rosuvioleta2007@gmail.com
Maximus
21 dec 13:27
+0
VOTURI
-0
Care este acuzatia din "dosarul penal"?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE