DOSAR PENAL, pentru Ghiţă Ciobanul, în urma unui control în traficGhiţă Ciobanul s-a ales cu dosar penal, în urma unui control în trafic.

DOSAR PENAL, pentru Ghita Ciobanul, in urma unui control in trafic
DOSAR PENAL, pentru Ghiţă Ciobanul, în urma unui control în trafic

Gheorghe Dănuleţiu, cunoscut drept Ghiţă Ciobanul, în urma unor reclame, are acum dosar penal, după ce ar fi fost prins la volanul unui autovehicul Toyota neînmatriculat.

Când a fost oprit de oamenii legii, el a prezentat actele maşinii, iar în urma verificării s-a constatat că maşina figura că fiind neînmatriculată, potrivit oradesibiu.ro.

În urma unui control extins al Poliţiei Rutiere Sibiu, patru maşini neinmatriculate au fost depistate, în acest weekend, circulând pe DN1 în apropiere de Sibiu.

Gheorghe Dănuleţiu s-a ales cu dosar penal pentru conducerea pe drumuri publice a unei maşini neinmatriculate şi poate să primească închisoare cu suspendare, conform gandul.info.

Citeşte şi: Magazinul ciobanului Ghiță din Capitală, ÎNCHIS: "Era prea multă muncă și câștig puțin"

Etichete: dosar penal, ghita ciobanul

0/1 COMENTARII
Șmecherul satului
28 oct 21:52
+0
VOTURI
-0
De fapt ”Punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă.” Voi ați anticipat direct decizia celor în măsură să decidă.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE