Dosar penal pentru şoferul care a blocat traficul în Piaţa Romană, marţi searăSoferului care a blocat marti seara circulatia pe o strada de langa Ateneul Roman, dupa ce a parcat neregulamentar, i s-a intocmit dosar penal.

Dosar penal pentru soferul care a blocat traficul in Piata Romana, marti seara
Dosar penal pentru şoferul care a blocat traficul în Piaţa Romană, marţi seară
Foto: hotnews.ro

Informatia a fost confirmata de Politia Capitalei, informeaza HotNews.ro. Pe aceasta strada circula linia 300, iar din cauza masinii lasate in mijlocul strazii s-a format o coada de circa zece autobuze si mai multe masini mici care asteptau ca autovehiculul sa fie mutat.

Politistii nu au putut ridica masina deoarece legea nu mai permite acest lucru si s-au dus sa-l caute pe proprietar la barurile din zona pentru a putea elibera carosabilul. Acum soferul indisciplinat risca amenda penala sau inchisoare de la 3 luni la 1 an.

"In data de 19 ianuarie 2016, un barbat in varsta de 36 de ani din Constanta a oprit autoturismul pe strada Episcopiei, blocand calea de rulare a autobuzelor liniei 300, in intervalul orar 18.40 - 19.40. In cauza s-a intocmit dosar penal, ce a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 (in conformitate cu art. 339 alin. 3 Cod Penal)", se arata in raspunsul Politiei Capitalei.

Etichete: Piaţa Romană, şofer, trafic

0/1 COMENTARII
Cris
21 Jan 09:23
+0
VOTURI
-0
Nu l-au gasit pe gibon in barurile alea de lux de pe langa Ateneu?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE