Dosar penal pentru Tolea CiumacTolea Ciumac s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat.

Dosar penal pentru Tolea Ciumac
Dosar penal pentru Tolea Ciumac
Foto: salajulpenet.ro

Poliţiştii vrânceni l-au depistat, sâmbătă, pe Tolea Ciumac, în timp ce conducea cu viteza de 136 km/h în localitate, având permisul de conducere suspendat. Mai mult, şoferul a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, fiind prins la scurt timp după o urmărire în trafic, infomează româniatv.net.

Politiştii l-au depistat pe şoferul vitezoman sâmbătă seara, în localitatea Garoafa. Tolea Ciumac, cetăţean moldovean în vârstă de 40 de ani, conducea cu viteza de 136 km/h în localitate. El a ignorat semnalul regulamentar de oprire al poliţiştilor, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii l-au urmărit şi l-au oprit în trafic, în localitatea Haret.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că fostul luptător de K1 are permisul de conducere suspendat, din februarie 2014 pentru acelaşi motiv pentru care a fost prins sâmbătă, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal.

Etichete: dosar penal, permis suspendat, tolea ciumac, viteză de circulație

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h