DOSAR PENAL pentru ucidere din culpă în cazul poliţistului mort în coloana oficială a lui OpreaParchetul de pe lângă Tribunalul București a anunțat oficial că a deschis dosar de cercetare penală, pentru ucidere din culpă, în cazul accidentului produs în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea în care un poliţist a murit după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe Ştirbey Vodă. Anunțul este făcut chiar în ziua în care poliţistul Bogdan Cosmin Gigina a fost înmormântat. 

DOSAR PENAL pentru ucidere din culpa in cazul politistului mort in coloana oficiala a lui Oprea (Foto stiripesurse.ro)
DOSAR PENAL pentru ucidere din culpă în cazul poliţistului mort în coloana oficială a lui Oprea (Foto stiripesurse.ro)

Procurorii Parchetului Tribunalului București au anunțat, prin intermediul unui comunicat, că au audiat mai mulți martori în dosar, că au ridicat înregistrări de la camerele de supraveghere din zonă, dar și că au solicitat documente de la mai multe instituții, pentru lămurirea împrejurărilor în care și-a pierdut viața polițistul Bogdan Cosmin Gigina.

"În situația în care vor exista indicii care să atragă o altă competență, se va proceda în conformitate cu dispozițiile legale incidente", precizează Parchetul Tribunalului în Comunicat. Această precizare înseamnă că dacă cercetările vor scoate la iveală faptul că generalul cu patru stele Gabriel Oprea a încălcat legea, atunci dosarul va fi înaintat procurorilor militari, competenți să îl cerceteze pe viceprim-ministru, scrie profit.ro. 

Văduva poliţistului care a murit în timp ce dirija coloana lui Oprea, sfâşiată de durere FOTO

Înmormântarea poliţistului care a murit marţi, în timp ce dirija coloana lui Gabriel Oprea, a avut loc vineri.

Poliţistul mort în coloana oficială a lui Oprea a trecut de 5 ori pe lângă groapă în aceeaşi zi

Coloana oficială a preşedintelui Klaus Iohannis a trecut, marţi seară, pe lângă groapa în care a căzut poliţistul Bogdan Gigina cu doar câteva minute înainte. Anterior, poliţistul din coloana oficială a vicepremierului Oprea, care a decedat în urma accidentului de pe Ştirbey Vodă, mai trecuse de cinci ori pe acolo în aceeaşi zi, în timpul unor acţiuni de rutină.

Motocicliștii se strâng la locul unde a murit poliţistul Bogdan Gigina

Comunitatea cluburilor Moto din România organizează, sâmbătă, 24 octombrie 2015, o acţiune comemorativă pentru poliţistul mort Bogdan Gigina, care făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Poliţistul Bogdan Gigina a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe Ştirbey Vodă în timp ce însoţea coloana oficială a vicepremierului Oprea.

Etichete: dosar penal, mort, politist Bogdan Gigina, ucidere din culpă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h