DOSARUL COLECTIV: Curtea Militară amână decizia privind începerea procesuluiAMÂNARE în dosarul COLECTIV. Judecătorii de la Curtea Militară anunţă abia peste o săptămână dacă începe procesul celor doi pompieri acuzaţi că au închis ochii la neregulile constatate la clubul Colectiv.

DOSARUL COLECTIV: Curtea Militara amana decizia privind inceperea procesului
DOSARUL COLECTIV: Curtea Militară amână decizia privind începerea procesului

DOSARUL COLECTIV. Curtea Militară a amânat pentru săptămâna viitoare luarea unei decizii privind procesul celor doi pompieri acuzaţi că au închis ochii la neregulile constatate la clubul Colectiv.

Decizia care urmează sa fie luată de judecătorii de la Curtea Militară de Apel București este definitivă cu privire la legalitatea modului în care procurorii militari din DNA au strâns probele în acest dosar și au intocmit actul de trimitere în judecată a celor doi căpitani din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București, anunță Digi24.

DOSARUL COLECTIV. Decizia în sensul începerii judecății în acest dosar , pronunțată în prima instanță de tribunalul militar a fost contestată de Antonina Radu,în prezent în arest la domiciliu, dar si de reprezentatul Ministerului Afacerilor Interne, instituție care a fost introdusă în judecata acestui proces în calitate de persoană responsabilă civilmente.

În cazul în care instanța va pronunța o soluție de condamnare în acest dosar, ministerul, în calitate de instituție pentru care cei doi angajați ai ISU au lucrat, ar putea plăti daunele dispuse de instanță prin condamnare, asta în condițiile în care până acum 80 de persoane, rănite sau rude ale celor care și-au pierdut viața, au depus cereri prin care solicită daune morale și materiale în acest dosar.

DOSARUL COLECTIV. Se mai pot depune astfel de solicitări, inclusiv la primul termen pe fond care va fi stabilit dacă astăzi se va da o soluție definitivă în sensul începerii judecății.

Etichete: Coletctiv, Curtea militară, pompieri, proces

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h