Dosarul furtului de combustibil din rafinării şi aeroporturile Bucureşti: 22 de persoane reţinuteUn număr de 22 de persoane suspectate de furt calificat au fost reţinute, luni, de procurorii dâmboviţeni în urma percheziţiilor din Capitală şi şapte judeţe. Printre persoanele cercetate în libertate se numără patru poliţişti, un jandarm şi un pompier.

Dosarul furtului de combustibil din rafinarii si aeroporturile Bucuresti: 22 de persoane retinute
Dosarul furtului de combustibil din rafinării şi aeroporturile Bucureşti: 22 de persoane reţinute

Potrivit unor oficiali ai Poliţiei Române, 22 de persoane au fost reţinute de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, acestea urmând să fie duse la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, o parte dintre cei audiaţi vor fi cercetaţi în libertate, între aceştia fiind patru poliţişti, un jandarm şi un pompier, informează Mediafax. 

Anchetatorii au audiat începând de duminică şi până luni dimineaţă 241 de persoane ridicate după percheziţiile care au avut loc în Capitală şi în judeţele Dâmboviţa, Prahova, Ilfov, Buzău, Constanţa, Giurgiu şi Ialomiţa, în dosarul în care se fac cercetări privind furturi de combustibil din rafinării şi aeroporturile Otopeni şi Băneasa, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 1,1 milioane de lei.

Etichete: aeroporturi Bucureşti, percheziţii Capitală, poliţişti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE