DOSARUL GALA BUTE. Elena Udrea rămâne sub control judiciar. Denunţătorii au scăpatDOSARUL GALA BUTE. Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis, vineri, că Elena Udrea, Rudel Obreja, Tudor Breazu și Ion Ariton vor fi judecaţi, în continuare, sub control judiciar în dosarul "Gala Bute". În schimb, denunţătorii Elenei Udrea, Ștefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu și Marius Botoroagă au scăpat de măsura preventivă a controlul judiciar.

DOSARUL GALA BUTE. Elena Udrea ramane sub control judiciar. Denuntatorii au scapat (Foto gandul.info)
DOSARUL GALA BUTE. Elena Udrea rămâne sub control judiciar. Denunţătorii au scăpat (Foto gandul.info)

DOSARUL GALA BUTE. Elena Udrea a declarat că va ataca decizia în instanţă. "Evident că o să atac această decizie. Sunt surprinsă pentru că oricine a văzut declarațiile acestora (cei patru denunţători - n.r.), oricine a mai văzut oameni mințind, își dau seama cât adevăr e în ceea ce au spus", a spus Elena Udrea, potrivit b1.ro.

"Aștept să văd motivarea instanței pentru care argument cei care au dat azi (vineri - n.r.) declarații și încearcă să obțină o pedeapsă mai mică cu o treime au scăpat de măsura preventivă", a mai spus Udrea.

DOSARUL GALA BUTE. Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Instanța Supremă, unde s-a judecat primul termen de judecată în dosarul Gala Bute. Udrea şi-a declarat nevinovăţia în faţa judecătorilor, în timp ce patru inculpaţi şi-au recunoscut vina.

DOSARUL GALA BUTE. Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul "Gala Bute", fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

DOSARUL GALA BUTE. În dosar au fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu — administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu — fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia — fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu — fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă — administratorul unei firme.

DOSARUL GALA BUTE. Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care inculpata îl conducea.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: control judiciar, denunțători, Elena Udrea, gala bute

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE