DOSARUL GALA BUTE: Inculpații care și-au recunoscut faptele NU vor beneficia de reducerea pedepseiJudecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis să nu dea curs cererii inculpaților din dosarul Gala Bute, care și-au recunoscut faptele. Aceștia au cerut să beneficieze de procedură simplificată, care presupune și reduceri de pedepse.

DOSARUL GALA BUTE: Inculpatii care si-au recunoscut faptele NU vor beneficia de reducerea pedepsei
DOSARUL GALA BUTE: Inculpații care și-au recunoscut faptele NU vor beneficia de reducerea pedepsei
Foto: dcnews.ro

Decizia judecătorilor ar putea avea la bază o convingere a acestora că inculpaţii nu au fost sinceri sau nu au spus tot ce ştiau când şi-au recunoscut faptele. Contextul astfel generat nu este doar unul nefavorabil celor patru inculpaţi, ci şi unul care ar putea fi în avantajul Elenei Udrea, potrivit stiripesurse.ro.

Patru inculpaţi din dosarul GALA BUTE şi-au recunoscut vina în faţa magistraţilor. Elena Udrea a declarat că nu va cere procedură simplificată, adică nu îşi va recunoaşte vinovăţia. Gheorghe Nastasia a declarat totodată că i-a dat o geantă în care erau 900.000 de euro fostului ministru Elena Udrea, din partea omului de afaceri Adrian Gărdean.

Fostul secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului Gheorghe Nastasia a declarat vineri la ÎCCJ, la audierea sa în dosarul Gala Bute, că i-a dat o geantă în care erau 900.000 de euro fostului ministru Elena Udrea, în cabinetul ei, din partea omului de afaceri Adrian Gărdean. Şi Ana Maria Topoliceanu a spus că, în două rânduri, i-a dat Elenei Udrea sume de până la 10.000 de euro, cash. Citește mai multe detalii aici.

Etichete: dosar Gala Bute, gala bute

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h