DOSARUL HERŢANU. Control judiciar prelungit pentru Sebastian Ghiță și Mircea și Vlad CosmaDOSARUL HERŢANU. Controlul judiciar faţă de deputații Sebastian Ghiță și Vlad Cosma, dar și faţă de președintele suspendat al CJ Prahova, Mircea Cosma a fost prelungit cu încă 60 de zile, au dispus marţi procurorii DNA Ploieşti.

DOSARUL HERTANU. Control judiciar prelungit pentru Sebastian Ghita si Mircea si Vlad Cosma (Foto jurnalistii.ro)
DOSARUL HERŢANU. Control judiciar prelungit pentru Sebastian Ghiță și Mircea și Vlad Cosma (Foto jurnalistii.ro)

La sosirea la sediul DNA, Vlad Cosma a declarat presei că s-a prezentat la această instituție pentru prelungirea controlului judiciar în dosarul în care este urmărit penal și cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herțanu, iar la ieșirea de la întâlnirea cu procurorii deputatul a declarat că nu va mai contesta în instanță decizia anchetatorilor. Totodată, acesta a arătat că procurorii au menținut toate interdicțiile anterioare, inclusiv aceea de a lua legătura cu deputatul Sebastian Ghiță, scrie Agerpres.

Procurorii DNA Ploiești au prelungit controlul judiciar și în cazul lui Ghiță și a lui Mircea Cosma, acesta din urmă arătând că va contesta măsura prin care se menține interdicția de a-și exercita funcția administrativă, dar și că procurorii i-au admis o cerere prin care i se permite să părăsească pentru o perioadă țara pentru a participa la un eveniment cultural în Republica Moldova.

Sebastian Ghiță și Vlad Cosma sunt acuzați în dosarul Herțanu de sprijinirea unui grup infracțional organizat, aceeași acuzație fiind reținută și în sarcina lui Mircea Cosma, care mai este acuzat și de folosirea influenței pentru obținerea de foloase necuvenite.

Etichete: control judiciar prelungit, DOSARUL HERȚANU, Mircea Cosma, Sebastian Ghiţă, vlad cosma

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE