DOSARUL ICA. Premierul Cioloş ajunge, luni, în faţa judecătorilor de la Instanţa SupremăDOSARUL ICA. Premierul Dacian Cioloş este aşteptat luni la Instanţa Supremă, unde magistraţii vor discuta despre modul în care Ministerul Agriculturii s-a constituit parte civilă în dosarul privatizării ICA.

DOSARUL ICA. Premierul Ciolos ajunge, luni, in fata judecatorilor de la Instanta Suprema (Foto adevarulfinanciar.ro)
DOSARUL ICA. Premierul Cioloş ajunge, luni, în faţa judecătorilor de la Instanţa Supremă (Foto adevarulfinanciar.ro)

DOSARUL ICA. Mai exact, judecătorii analizează plângerea depusă de fostul ministru al Comunicaţiilor, Sorin Pantiş, împotriva deciziei de neîncepere a urmării penale pe numele premierului. 

În anul 2014, fostul vicepreşedinte al AVAS a depus şi el o plângere în acest sens, însă aceasta a fost soluţionată prin clasare. 

DOSARUL ICA. Cioloş era acuzat că, în calitate de ministru al Agriculturii, a dat curs, fără avizele necesare, cererii DNA de constituire a Ministerului ca parte civilă în dosar, scrie Antena3.

DOSARUL ICA. Dan Voiculescu şi ceilalţi condamnaţi în dosarul ICA au de returnat statului nu 60 de milioane de euro, cât s-a vehiculat până acum, ci aproape 100 de milioane. Acest lucru reiese din motivarea judecătorului Camelia Bogdan, care spune că nu se confiscă doar sumele de bani, ci şi produsul lor, adică bunurile achiziţionate. Printre acestea, sediul Antenelor, turnul de la Grivco.Etichete: dosarul ICA, judecatori instanta suprema, luni, premier dacian ciolos

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE