Dosarul lui IOHANNIS, judecat de Curtea Supremă, la două zile după turul II al alegerilorÎnalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a fixat termenul de judecată pentru Klaus Iohannis pe 18 noiembrie, la două zile după ce se va desfășura turul II al alegerilor prezidențiale.

Klaus Iohannis: M-as bucura sa se judece mai repede dosarul meu, termenele au fost stabilite de ICCJ
Klaus Iohannis: M-aș bucura să se judece mai repede dosarul meu, termenele au fost stabilite de ÎCCJ
Foto: qmagazine.ro

Instanţa Supremă trebuie să decidă definitiv, pe 18 noiembrie, dacă primarul Sibiului a fost în incompatibilitate în perioada în care a reprezentat municipiul în adunările generale ale acţionarilor societăţilor Apă Canal şi Pieţe sau dacă raportul ANI va fi anulat, potrivit sursazilei.ro.

Concluziile Agenției Naționale de Integritate au fost admise, pe 30 septembrie, de magistrații ÎCCJ, care au admis în principiu cererea, urmând să primească puncte de vedere de la părțile implicate și apoi să fixeze termen pentru judecata de fond.

În 24 aprilie 2013, Agenţia Naţională de Integritate anunţa că a constatat că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se află în stare de incompatibilitate întrucât are şi calitatea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. Apă Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 şi SC Pieţe SA, din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale.

Etichete: Agenţia Naţională de Integritate, ANI, incompatibilitate, Klaus Iohannis, proces ANI Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE