Dosarul lui Sorin Oprescu, retrimis la DNATribunalul Bucuresti a decis luni ca procurorii DNA au termen cinci zile sa completeze rechizitoriul prin care primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost trimis in judecata pentru luare de mita, informeaza Agerpres.

Dosarul lui Sorin Oprescu, retrimis la DNA (Foto enational.ro)
Dosarul lui Sorin Oprescu, retrimis la DNA (Foto enational.ro)

Tribunalul a admis luni mai multe cereri si exceptii invocate de Sorin Oprescu si alti inculpati din acest dosar, in legatura cu mai multe nereguli si neclaritati din dosar.

"Constata neregularitatea actului de sesizare a instantei si conf. art 345 alin. 3 Cod de procedura penala trimite cauza procurorului pentru a remedia neregularitatile actului de sesizare a instantei in termen de 5 zile de la comunicare", se arata in decizia tribunalului.

Pe 20 noiembrie 2015, Sorin Oprescu a fost trimis in judecata, alaturi de mai multe persoane, printre care Bogdan Popa - director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti si ulterior al Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane, Mircea Octavian Constantinescu - directorul Directiei Economice din Primaria Generala a Capitalei, Florin Supeala - director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti, Claudiu Bengalici - administrator al unei societati comerciale, Cristian Stanca (fostul sau sofer), Ruxandra Avasiloae - director general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti.

Potrivit DNA, de la finalul anului 2013, Sorin Oprescu a condus un grup infractional organizat, constituit de directorul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane, Bogdan Cornel Popa, care avea ca scop savarsirea de infractiuni de coruptie, mai precis dare si luare de mita, din sume provenite din bugetul municipalitatii.

Sursa: Hotnews

Etichete: DNA, dosar, retrimitere dosar, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE