DOSARUL MICROSOFT: De ce a fugit Dorin Cocoş în DubaiOmul de afaceri Dorin Cocoș, al cărui nume apare în Dosarul Microsoft, a fugit împreună cu soţia sa, în Dubai, imediat după ce DNA a cerut urmărirea penală în cazul a 9 foști miniștri.

DOSARUL MICROSOFT. DORIN COCOȘ audiat la DNA
DOSARUL MICROSOFT. DORIN COCOȘ audiat la DNA
Foto: www.cotidianul.ro

Anumite surse au dezvăluit, sub protecția anonimatului, că Dorin Cocoș a fugit în Dubai, alături de actuala soție acum 3 săptămâni, imediat după ce DNA a cerut urmărirea penală în cazul a 9 foști miniștri! Potrivit surselor citate de stiripesurse.ro, Dorin Cocoş nu se află în vacanță în Dubai, ci a plecat acolo definitiv. Cocoș și-ar fi cumpărat deja o casă și un restaurant în cel mai cunoscut emirat din lume.

Conform aceleiaşi surse, Cocoș a ales tocmai emiratul Dubai pentru a fugi de lege pentru că de acolo nu poate fi extrădat. România are tratat de extrădare cu Emiratele Arabe Unite, însă se aplică numai în cazurile de crimă, trafic de droguri sau de arme.

Cocoș nu e primul care fuge în Dubai. Gigi Becali a făcut la fel înainte de un verdict în dosarul hoților de mașină, dar s-a întors după ce instanța a amânat decizia. Când a vrut să plece iar, chiar în seara de dinainte de a fi arestat, Becali a fost întors de pe aeroport.

Etichete: dorin cocos, DOSARUL MICROSOFT, dubai

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h