Petre Roman, pus sub acuzare pentru INFRACŢIUNI CONTRA UMANITĂŢII, în Dosarul MineriadeiPetre Roman a ajuns la Parchetul General, vineri, fiind citat în dosarul Mineriadei. Conform Agerpres, fostul premier va fi informat că este pus sub acuzare pentru infracţiuni contra umanităţii.

DOSARUL MINERIADEI: Petre Roman, citat la Parchetul General, vineri
DOSARUL MINERIADEI: Petre Roman, citat la Parchetul General, vineri
Foto: fanatik.ro

Procurorii militari ii vor aduce la cunostinta fostului premier ca este pus sub acuzare pentru infractiuni contra umanitatii, informează Agerpres.ro.

Reamintim că Gelu Voican Voiculescu, fost vicepremier, a fost pus sub urmărire penală în dosarul Mineriada, joi.

Preşedintele Klaus Iohannis a aprobat, marţi, urmărirea penală a lui Petre Roman, Victor Atanase Stănculescu şi Gelu Voican Voiculescu, în dosarul Mineriadei. 

În acest dosar, fostul președinte Ion Iliescu a fost pus sub acuzare pentru infracțiuni contra umanității, constând în aceea că, în calitate de președinte al Consiliului Provizoriu de Uniune Naționala (CPUN), a decis reprimarea violentă a manifestației din Piața Universității prin declanșarea unui atac asupra populației civile în iunie 1990, urmat de aducerea minerilor din Valea Jiului în Capitală

Etichete: mineriada, petre roman

0/1 COMENTARII
alex
06 nov 11:53
+0
VOTURI
-0
ar trebui sa plateasca nenorocitul asta pentru ca a pus pe butuci industria Romaniei si tot din initiativa lui s-a folosit pentru prima data termenul de etnie "rroma" care ne-a adus numai deservicii.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE