DOSARUL RETROCEDĂRILOR ILEGALE: Două persoane în arest preventiv şi două în arest la domiciliuDOSARUL RETROCEDĂRILOR: Două persoane au fost arestate preventiv şi alte două au fost puse în arest la domiciliu, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri şi terenuri agricole, în cazul a doi dintre cei trei judecători cercetaţi în dosar propunerea de arestare preventivă urmând să fie discutată vineri.

DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE: Doua persoane in arest preventiv si doua in arest la domiciliu
DOSARUL RETROCEDĂRILOR ILEGALE: Două persoane în arest preventiv şi două în arest la domiciliu
Foto: ziare.com

DOSARUL RETROCEDĂRILOR: Magistraţii instanţei supreme au emis, vineri dimineaţă, mandate de arestare preventivă pe numele lui Dan Costin Bengescu şi Iosif Kadas, în timp ce în cazul lui Jenică Poenaru şi al lui Sorin Ion Iacob au luat măsura arestului la domiciliu, scrie Mediafax.ro.

DOSARUL RETROCEDĂRILOR: În cursul serii de joi, în timpul dezbaterilor, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au disjuns propunerea de arestarea preventivă faţă de judecătorii Ordog Lorand Andraş şi Gabriel Uţă din Covasna şi au stabilit ca dezbaterile în cazul lor să aibă loc în cursul zilei de vineri. Cauza a fost disjunsă faţă de cei doi pentru a se îndeplini procedurile de citare cu cei doi magistraţi.

Etichete: arest la domiciliu, arest preventiv, Dosarul retrocedărilor, retrocedări, RETROCEDĂRI ILEGALE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE