Două autoturisme au căzut într-un şant săpat de RADET, pe Aleea Compozitorilor. Șofer rănitDouă autoturisme au căzut, duminică seară, într-un şanţ săpat pe Aleea Compozitorilor din Bucureşti, parte a unei lucrări RADET. În urma incidentului, şoferul unuia dintre autoturisme a fost rănit.

Doua masini au cazut intr-un sant sapat de RADET
Două mașini au căzut într-un șanț săpat de RADET

Potrivit Brigăzii Rutiere, duminică, în jurul orei 21.30, două autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bd. 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au căzut într-un şanţ săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare a RADET.

Ca urmare, unul dintre şoferi a fost rănit uşor.

Brigada Rutieră precizează că se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor evenimentului rutiere, cât şi pentru stabilirea modului de semnalizare a lucrării respective.

"Primul şofer era deja căzut, cel de-al doilea nu a văzut nimic. Cel care căzuse primul nu ieşise încă din maşină. Primul şofer a fost dus la spital cu dureri de spate (a scăpat ieftin, dacă ar fi ieşit din maşină în timp ce cel de-al doilea....) Groapă a fost săpată de RADET. Se pare că nu a fost suficient semnalizată. Fiind noapte şi ploaie...", a scris consilierul general PNL Ciprian Ciucu, pe Facebook, postând şi o fotografie.

Etichete: accident, groapa, RADET, sant, şofer

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE