Două blocuri noi cu 11 etaje, lângă Herăstrău. Cum arată şi cât costă apartamentele. GALERIE FOTODouă blocuri cu apartamente de lux vor fi construite lângă Parcul Herăstrău. Lucrările la fundaţia celor două imobile cu 11 etaje au fost demarate în această lună. În total, blocurile vor avea 106 apartamente de lux, cu două, trei şi patru camere, dar şi penthouse-uri.

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties construieşte două blocuri de 11 etaje cu apartamente de lux, lângă Parcul Herăstrău. Lucrările la fundaţia ansamblului rezidenţial One Herăstrău Park au fost demarate în această lună, potrivit anunţului făcut de companie pe pagina de Facebook a proiectului.

 

Foundation works ongoing - view from the 3rd floor.

Posted by One Herastrau Park on Tuesday, August 11, 2015

"Vă anunţăm că toate formalităţile au fost completate şi au fost obţinute toate autorizaţiile pentru a începe construcţia One Herăstrău Park. Vom demara lucrările de mâine", au anunţat, pe 28 iulie, reprezentanţii companiei pe pagina de Facebook a proiectului.

Pe 18 februarie, compania a postat pe pagina de Facebook şi imagini video cu demolarea clădirilor existente pe terenul pe care va fi construit ansamblul rezidenţial de lux One Herăstrău Park.

 

Demolition in progress

Posted by One Herastrau Park on Wednesday, February 18, 2015

Ansamblul rezidenţial One Herăstrău Park, amplasat pe strada Nicole Caramfil, va avea în total 106 apartamente, distribuite în două blocuri de 11 etaje.

În prezent, conform agenţiei imobiliare care intermediază vânzarea locuințelor din acest proiect rezidențial, s-au vândut peste 55 de apartamente din cele 106, în contextul în care One Herastrău Park nu a fost promovat până în acest moment pe niciun site sau altă platformă de real estate. Ansamblul rezidenţial One Herăstrău Park va fi livrat la 15 martie 2017.

Proiectul rezidenţial include apartamente cu două, trei, patru camere şi penthouse-uri. Preţurile apartamentelor sunt urmatoarele:

2 camere incepand de la 114.000 euro + TVA

3 camere incepand de la 149.000 euro + TVA

4 camere incepand de la 279.000 euro + TVA

Apartamentele sunt dispuse astfel: penthouse-urile sunt situate la ultimele etaje, apartamentele cu 3 dormitoare se regăsesc la etajele superioare (între 6 şi 10), iar apartamentele de tip studio, cele cu un dormitor sau cu două se află la etajele inferioare.

One United Properties, compania care dezvoltă proiectul rezidenţial One Herăstrău Park, a fost fondată în 2011, însă fondatorii firmei, Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu, doi dintre cei care au pus bazele Capital Partners, au dezvoltat proiecte rezidenţiale împreună încă din 2006.

One United Properties are în portofoliu, pe lângă One Herăstrău Park, câteva proiecte rezidenţiale de lux în nordul Capitalei, care au în total 200 de apartamente. Până în prezent, compania a finalizat proiectele One Floreasca Lake (prima faza a fost livrată în iunie 2013, iar a doua fază a fost livrată în august 2015), cu o suprafaţă totală de 15.000 mp, şi Madrigalului Residence (livrat în septembrie 2014), ansamblu rezidenţial cu o suprafaţă de 4.000 mp.

Compania mai are în plan şi construirea unui ansamblu rezidenţial în Piaţa Charles de Gaulle din Capitală.

One United Properties intenţionează să-şi crescă în mod constant portofoliul pe segmentul rezidenţial premium şi de lux, având în plan ca, în următorii 5-10 ani să devină un jucător important în sectorul rezidenţial din România.

Etichete: ansamblu rezidenţial Bucureşti, apartamente, apartamente Bucureşti, apartamente de lux, Parcul Herăstrău, preţuri apartamente, preţuri apartamente Bucureşti, preţuri apartamente noi, realitatea

0/10 COMENTARII
aiurea
08 mai 17:49
+0
VOTURI
-0
las ca pot sa ridice arabii 60-70 de etaje pe nisip.....
gogu
11 iul 09:32
+0
VOTURI
-0
nici macar 1 metru nu ati lasat pana in trotuar. nu are loc nici macar o masina de pompieri pe langa acele blocuri retarzilor. doar profitul conteaza
gogu
11 iul 09:30
+0
VOTURI
-0
cum se pot construi blocuri cu 11 etaje cand in toata zona Aviatiei sunt blocuri doar cu 3-4 etaje?
Coruptia in floare.Cina a putut da autorizatii fara cap? Traiasca spaga !
sper sa dati faliment pt ca sufocati si mai tare o zona deja aglomerata !
cetateanul z
27 aug 16:26
+0
VOTURI
-0
haha . Lucrezi cumva la primarie , de te preocupa legalitatea autorizatilor ? Pana la urma care este deranjul ? Ca ar construi prea inalt sau ca nu ar respecta regimul de inaltime initial ? Sincer , nu mi-ar displace sa locuiesc la etj. 20 , sa vad tot Bucurestiul de sus . Cele mai inalte si noi cladiri tot acolo in zona se afla .
haha
27 aug 07:21
+0
VOTURI
-0
cetateanul z, majoritatea constructiilor din bucuresti - primesc autorizatia de constructie pt un anumit numar de etaje .. .constructorul "uita" asta si mai construieste cateva in plus iar apoi cand e gata totul primeste o amenda (cam modica) si intra in "legalitate".
cetateanul z
26 aug 16:49
+0
VOTURI
-0
si care ar fi problema daca ar avea 15-20 de etaje ??? Ar avea cineva rau de inaltime ?
gabi
26 aug 16:48
+0
VOTURI
-0
A ti scos imediat titlul cu Politist amenintat cu moartea de interlopi. Bravo redactori cu capul plecat.
haha
26 aug 14:49
+0
VOTURI
-0
sigur sa termina la 11 etaje ? paote fac vreo 20 si apoi primesc amenda de intrare in legalitate ... si gata .. tzac-pac .. v-am pacalit pe toti ...
gina
26 aug 14:39
+0
VOTURI
-0
Venituri reale din postarea de anunturi pe net ! Nu e gluma,nu e farsa !Asiguram contract de comision. Relatii la ginastoica5293@yahoo.com sau ioana.stoica02@gmail.com
ggg
26 aug 11:39
+0
VOTURI
-0
in zona virtutii 6 se construieste un bloc. panoul arata initial 4+5retras, apoi a fost schimbat cu 5 iar constructia are deja 6 etaje ... astea sunt pe bune ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE