Două centre sportive de cartier cu bazine semiolimpice de înot vor fi deschise în Capitală. FOTODouă complexuri sportive cu bazine semiolimpice și terenuri pentru handbal, volei și baschet vor fi deschise în două cartiere din Capitală. Accesul va fi liber pentru grupurile organizate din cadrul școlilor și contra cost pentru cei care vor să le utilizeze ocazional. Lucrările vor începe în acest an și ar trebui finalizate în aproximativ 18 luni. Valoarea totală a investiției este de 8 milioane euro.

Două centre sportive moderne vor fi construite în Sectoarele 3 și 6 de Primăria Capitalei. Noile construcții vor avea câte un bazin semiolimpic și o sală de sport multifuncțională cu terenuri pentru handbal, volei și baschet. De asemenea, cele două complexuri vor asigura și servicii de gimnastică medicală și de recuperare. 

"Le începem anul acesta. Centrele vor avea un bazin semiolimpic și deasupra sală multifuncțională, cu terenuri de  baschet, handbal, volei. Unul dintre aceste centre va fi construit pe Bd. Timișoara, iar celălalt pe Aleea Budacu. Într-un an jumătate vor fi deschise", a declarat pentru B365.ro, Bogdan Hreapcă, director general al Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Capitalei.

Pentru fiecare construcție, Primăria Capitalei va cheltui 4 milioane euro. După finalizarea lor, cele două centre vor fi gestionate de Direcția de Sport și Cultură din cadrul Primăriei Capitalei. Astfel, școlile le vor putea utiliza gratuit, în timp ce pentru utilizarea lor ocazională de către bucureșteni se va percepe o taxă, ală cărei cuantum nu s-a discutat deocamdată. 

"Școlile vor avea gratuități. De asemenea, cei cu gimnastica  de recuperare vor avea și ei gratuități, iar seara probabil vor fi la liber cu taxă", a explicat Bogdan Hreapcă. 

Noile centre de sport ar trebui să se deschidă publicului în 2016. 

 

 

Etichete: cartier, complex sportiv, înot

0/2 COMENTARII
IOnut
13 Aug 15:28
+0
VOTURI
-0
In creierul tau nu e nicio diferenta intre DESCHISE si VOR FI CONSTRUITE doamna Nicoleta Vieru? Esti varza, ce sa mai!
Cris
13 Aug 08:11
+0
VOTURI
-0
Titlu tembel: Cum Puii mei "vor fi deschise" daca ele nici macar nu au fost construite iar orice constructie in Romania, dureaza ani de zile ???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE