Două cutremure, unul după altul, marţi seară, în RomâniaDouă cutremure s-au produs, marți seară, în zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului. Ambele seisme au avut 3 grade pe Richter. 

Doua cutremure, unul dupa altul, marti seara, in Romania
Două cutremure, unul după altul, marţi seară, în România

Primul cutremur a avut loc la ora 18,18 în județul Buzău, la o adâncime de 115 kilometri. Cele mai apropiate orașe de epicentru au fost: Covasna (37 kilometri), Târgu Secuiesc (52 kilometri), Râmnicu Sărat (53 kilometri), Vălenii de Munte (55 kilometri) și Săcele (58 kilometri).

Cel de-al doilea cutremur s-a produs la ora 18,42 în județul Vrancea, la adâncimea de 106 kilometri. Orașele cele mai apropiate de locul producerii seismului au fost Focșani (31 kilometri), Mărășești (36 kilometri), Râmnicu Sărat (47 kilometri), Adjud (48 kilometri) și Tecuci (50 kilometri).

De la începutul anului, în România au mai avut loc două cutremure, care s-au produs în dimineața zilei de 3 ianuarie, de 2,3 și, respectiv, 2 grade pe scara Richter, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea.

 

Etichete: cutremur, Institutului Național pentru Fizica Pământului, seism, Vrancea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h