Două departamente noi la Primăria Capitalei. Ce ATRIBUŢII auGabriela Firea a anunțat luni că nu va renunța la măsura pe care a luat-o privind înființarea unui Departament de integritate la nivelul Primăriei Generale a Municipiului București, precizând că acest organism este necesar și își va arăta utilitatea și eficiența. În cadrul instituţiei a fost înființat și un birou care să îi reprezinte pe oamenii de afaceri

Doua departamente noi la Primaria Capitalei
Două departamente noi la Primăria Capitalei

"A fost o măsură criticată, eu cred că nu e criticabilă, pe care am luat-o în aceste patru luni și insist și nu renunț la ea. Am înființat un Departament de integritate la nivelul Primăriei Generale a Capitalei, departament care va analiza activitatea funcționarilor, va înlătura încercările de abuzuri. De asemenea, va depista zonele de incompetență și îi va sprijini pe cetățeni să fie mult mai bine reprezentați la nivelul unei primării. Nu ne suprapunem cu nicio instituție, nici n-am putea. Nu avem prin Regulamentul de organizare și funcționare și prin scop această intenție, dar cred că era necesar la nivelul Primăriei Generale să existe acest organism și cred că își va arăta utilitatea și eficiența", a declarat Gabriela Firea la forumul "Parteneriate pentru dezvoltarea României: Potențialul strategic al rețelei de parcuri, clădiri și terenuri industriale", a declarat Firea.

Totodată, primarul Capitalei a precizat că la nivelul Primăriei Generale a fost înființat și un birou care să îi reprezinte pe oamenii de afaceri.

"Tot una dintre primele măsuri luate în aceste patru luni de mandat a fost aceea de a înființa un birou care să îi reprezinte pe oamenii de afaceri. (...) Cei care au solicitat până acum întâlniri, întrevederi au putut să fie primiți de consilieri ai primarului general, dacă a fost nevoie chiar și de primarul general, pentru a discuta anumite probleme cu care se confruntă aceștia", a mai spus Firea.

Etichete: departament primaria capitalei, Gabriela Firea, Primăria Capitalei

0/2 COMENTARII
DAN
31 Oct 23:23
+0
VOTURI
-0
Pe cand si un departament care sa supravegheze permanent spatiul public, sa-i depisteze pe cei care-l vandalizeaza sub orice fel: mazgalesc, scrijelesc, distrug, scuipa seminte si nu numai ?
Andrei
31 Oct 14:10
+0
VOTURI
-0
Eu as vrea doua departamente noi: unul dedicat exlusiv si de urgenta stalpisorilor de parcare. Al doilea pentru pistele si rutele de bicicleta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE