Două dintre piesele Carla's Dreams, pe masa CNADouă dintre piesele Carla's Dreams, "Sub pielea mea" şi "Acele", au ajuns din nou pe masa CNA. Potrivit ordinii de zi, membrii Consiliului vor analiza mâine mai multe reclamaţii primite pentru videoclipul melodiei care are drept refren "Hop, eroina mea" şi piesa "Acele", scrie paginademedia.ro.

Doua dintre piesele Carla's Dreams, pe masa CNA
Două dintre piesele Carla's Dreams, pe masa CNA

Carla's Dreams nu este pentru prima dată în atenţia Consiliului Naţional al Audiovizualului. În primăvara acestui an, forul audiovizualului a analizat videoclipul şi versurile piesei "Sub pielea mea".

Un membru CNA a avut o problemă cu refrenul - Of, eroina mea - care, a spus oficialul, se înțelege greșit (heroina), drept pentru care "promovează consumul de droguri".

În şedinţa CNA de la finalul lunii mai, membrii Consiliului nu au ajuns la o decizie, motiv pentru care Monica Gubernat a propus raportarea subiectului pentru o şedinţă viitoare şi a cerut şi o monitorizare pentru videoclipul "Acele".

Clipul "Sub pielea mea" al trupei Carla's Dreams a ajuns în discuția CNA după ce subiectul a fost pe ordinea de zi a mai multor ședințe. Clipul a atras mai multe sesizări din partea telespectatorilor, care criticau imaginile prea „deocheate".

Etichete: Carla's Dreams, CNA, piese carla's dreams

0/1 COMENTARII
DAN
21 Sep 21:13
+0
VOTURI
-0
Hidoseniile astea ar trebui sa fie in atentia politiei, numai asa, fara sa deschida si gura... Niste elevusi de la un liceu au aparut asa, mazgaliti, la ore si au fost trimisi acasa. Peste doua ore s-au infiintat la usa directoarei cu chef de artag, spunand ca este normal apara mazgaliti pe fata daca asa vor ei, mai ales ca "o trupa extraordinara" este in trend cu fizionomiile lor vopsite si apar pe televiziuni. Daca societatea civila nu se hotaraste sa dezbata ce este de expus si ce nu in spatiul public, lucrurile se vor degrada cat se poate de periculos...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE