Două eleve au căzut în toaleta din curtea şcolii, după ce podeaua s-a ruptDouă eleve de 11 ani din Mehedinți au văzut moartea cu ochii, după ce podeaua toaletei din curtea școlii s-a prăbușit cu tot cu ele. Una dintre fete a fost scoasă cu greu de un angajat al școlii, alarmat de ţipete. Poliția a deschis un dosar penal conducerii şcolii, pentru neglijență.

Doua eleve au cazut in toaleta din curtea scolii, dupa ce podeaua s-a rupt
Două eleve au căzut în toaleta din curtea şcolii, după ce podeaua s-a rupt

Cele două fetiţe de clasa a IV-a învaţă la școala generală din comuna Poroina Mare. Într-o pauză, ele s-au dus la toaletă. Numai că, odată intrate, podeaua s-a prăbuşit. Țipetele copiilor au fost auzite de către portarul școlii, care a scos-o pe una dintre ele, în timp ce a doua reușise să iasă singură.

Mai mult, zidul despărțitor dintre cele două toalete s-a prăbușit. Din fericire elevele s-au ferit de cărămizile căzute.

Pentru că una dintre fete acuza diferite dureri, tatăl ei a dus-o la spitalul din Drobeta-Turnu Severin.

Așa-zisul grup sanitar prăbușit se află la aproximativ 40 de metri de clădirea şcolii şi este vechi de peste trei decenii. Edilul din localitate spune că şcoala este în reabilitare şi toaleta era închisă.

„Dar probabil că copiii au tras de acele uși și s-au strecurat printr-o gaură acolo și au intrat în fosă”, spune Dan Anuța, primarul comunei Poroina Mare, potrivit Digi24.

Părinţii şi elevii îl contrazic pe primar.

„N-a fost închis, WC-ul se folosea, tocmai de aceea nu am trimis copilul la școală”, spune un părinte.

Polițiștii din Mehedinți au demarat o anchetă sub conducerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare și au întocmit un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu pe numele directorilor şcolii.

 

Etichete: elev, şcoală, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h