Două emisiuni importante de la PRO TV, scoase din grila de programSchimbări majore la ProTV. Şefii celui mai important post TV din România au decis să scoată din grilă două emisiuni foarte importante. Chiar dacă au fost anunţate cu mare tam-tam, emisiunile "Vocea României Junior" şi "Master Chef" nu vor intra în grila de toamnă la Pro TV. Aceste show-uri au fost puse, deocamdată, pe lista de așteptare.

Pro TV
Pro TV

Se pare că nu se vor difuza anul acesta "Vocea României Junior" şi nici sezonul nou din "MasterChef". Pentru prima emisiune, motivul ar fi că nu se dorește difuzarea a două emisiuni cu acelaşi profil în acelaşi timp. Filmările sunt, însă, în toi. În ceea ce privește "MasterChef", lucrurile stau puţin altfel. Din păcate, juriul a suferit modificări şi nu se ştie încă ce vedete vor fi cooptate. De filmări nici nu se pune problema, în condițiile în care anul trecut pe vremea aceasta se lucra de zor.

"Emisiunea va fi difuzată abia în primăvară, pentru că sunt mici probleme în sânul echipei de producţiei. Se pare că vor fi schimbați toți jurații, se vehiculează mai multe nume, dar nu se ştie nimic oficial. Dacă încep filmările toamna aceasta, emisiunea se va transmite la începutul anului viitor", au povestit surse apropiate echipei de filmare, conform click.ro.

Etichete: emisiuni protv, master chef, protv, vocea romaniei junior

0/1 COMENTARII
littleangel
20 Aug 12:41
+0
VOTURI
-0
cel mai important post tv din romania??? in baza caror sondaje, statistici sau calcule?????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE