Două femei şi un bărbat, cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, după atacul din MilitariDouă femei şi un bărbat sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (CAB), în urma atacului armat de sâmbătă seară, din Militari, în timp ce agresorului i-a fost întocmit în lipsă dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

Doua femei si un barbat, cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri, dupa atacul din Militari
Două femei şi un bărbat, cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, după atacul din Militari

Cele două femei, surori, s-ar fi luat la ceartă în interiorul unui supermarket din zona Lujerului, în conflict fiind implicate şi alte persoane. Ulterior, în afara supermarketului, un bărbat a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax. 

Conflictul a fost unul spontan, iar cei care au fost împuşcaţi au fost victime colaterale, potrivit anchetatorilor. Cele două surori au fost audiate sâmbătă noapte de poliţişti, alături de un bărbat, toţi trei fiind în prezent cercetaţi de Parchetul de pe lângă CAB pentru ultraj contra bunelor moravuri. Agresorul nu a fost prins deocamdată, pe numele lui întocmindu-se dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

Doi bărbaţi şi o femeie au fost împuşcaţi cu pistolul cu bile de cauciuc, fiind transportaţi la spital. Femeia, în vârstă de 23 de ani, care a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), avea o plagă împuşcată în dreptul unui ochi.

Potrivit oftalmologului Monica Pop, tânăra şi-a pierdut ochiul şi ar fi putut să moară pe loc dacă proiectilul îi intra în creier. Alături de ea, a mai fost transportat la SUUB unul dintre bărbaţi, în vârstă de 38 de ani, care avea o plagă împuşcată la nivelul gâtului. În prezent, femeia este în stare bună, iar bărbatul a plecat acasă la cerere, potrivit reprezentanţilor SUUB.

Cealaltă victimă, un bărbat mai în vârstă cu o plagă împuşcată în abdomen, a fost transportat la Elias.

Etichete: atac, atac armat, cercetaţi, împuşcat, Militari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE