Două fete de 12 şi 16 ani, în spital după ce au inhalat apă într-un ştrand din Străuleşti UPDATEDouă fete de 12 şi 16 ani au fost transportate la spital, sâmbătă seara, după ce au inhalat apă în timp ce se aflau într-un ştrand din zona Străuleşti.

Doua fete de 12 si 16 ani, duse in stare foarte grava la Spitalul “Grigore Alexandrescu” dupa ce au inhalat apa in timp ce erau la strand
Două fete de 12 şi 16 ani, duse în stare foarte gravă la Spitalul “Grigore Alexandrescu” după ce au inhalat apă în timp ce erau la ştrand

UPDATE 11.38 Fetele se afla la Terapie Intensiva, sunt intubate si ventilate mecanic. 

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat ca prima ambulanta care a intervenit a ajuns la locul incidentului in circa 7 minute de la momentul in care a fost solicitat ajutorul. 

El a atras atentia ca va urma o perioada dificila pentru cele doua victime in care se va stabili care a fost efectul hipoxiei, adica a lipsei oxigenului care ajunge la creier. 

UPDATE duminică, ora 9.30: Cele două fete au rămas internate în spital, în stare critică, dar stabilă.

Cele două fete au fost transportate de urgenţă, sâmbătă seara, la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, informează ISU Bucureşti Ilfov. 

Echipajele SMURD au efectuat manevre de resuscitare  în drum spre spital.

Patru echipaje SMURD au intervenit la faţa locului. Potrivit ISU, cele două fete au fost predate la spital cu manevre de resuscitare în desfăşurare.

Până la sosirea echipajelor SMURD, fetele au fost resuscitate de un medic aflat la faţa locului, lucru confirmat şi de Raed Arafat, informează România TV.

"A fost un medic care lucreaza la SMURD, dar era în timpul liber, care a început resuscitarea şi apoi ajutat de SMURD care a sosit la faţa locului", a spus Raed Arafat, la România TV.

 

Etichete: fete, fete inecate, fete inecate Strand Straulesti, fete strand Straulesti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE