Două hoteluri din București, scoase la vânzare la un preț de două ori mai mic decât cel inițialMai multe hoteluri din întreaga țară, printre care NH și Parliament din București, sunt în prezent scoase la vânzare la un preț de două ori mai mic față de cel cerut acum 5-9 ani. 

Doua hoteluri din Bucuresti, scoase la vanzare la un pret de doua ori mai mic decat cel initial
Două hoteluri din București, scoase la vânzare la un preț de două ori mai mic decât cel inițial
Foto: nh-hotels.com

Cele două hoteluri n-au fost vândute, motiv pentru care proprietarii au scăzut drastic prețurile, informează profit.ro.

Hotelul NH din București era scos la vânzare în 2007 cu 18 milioane de euro, potrivit articolelor din presa acelor ani. După alți trei ani, pe site-urile de imobiliare proprietarii mai lăsaseră 2 milioane de euro din preț pentru ca un an mai târziu să ceară pe el 13 milioane de euro. În acest an, prețul cerut pe hotel a scăzut la 8,5 milioane de euro, de peste două ori mai ieftin decât în urmă cu nouă ani.

Afiliat la lanțul spaniol NH, alături de alte 400 de unități de cazare, dintre care una singură mai există în România, la Timișoara, hotelul are acționari spanioli și este clasificat la patru stele. NH București este localizat în zona pieței Unirii și are 78 camere, dispuse pe opt etaje.

Un alt hotel este scos la vânzare pe site-urile de anunțuri imobiliare, Parliament din București, la prețul de 8,5 milioane de euro. Proprietarii sunt români și cu cinci ani în urmă cereau pe el 11 milioane de euro. Hotelul funcționează din anul 2000, este clasificat la patru stele și are 76 de camere pe nouă etaje.

Etichete: hotel Bucureşti, nh, parliament

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE