Două linii de tramvai din Bucureşti, BLOCATE din cauza unei maşini. Ce măsuri a luat RATB UPDATECirculaţia tramvaielor 8 şi 23 din Capitală a fost blocată, miercuri dimineaţă, din cauza unei maşini care a rămas pe şine. Din primele informaţii, şoferului autoturismului i s-ar fi făcut rău la volan, potrivit Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Tramvai blocat de o masina
Tramvai blocat de o maşină

"În jurul orei 08.15, la intersecţia Calea Ferentari cu Şoseaua Sălaj, şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe calea de rulare a tramvaiului. Din primele cercetări, se pare că bărbatului aflat la volan i s-a făcut rău. Deoarece maşina nu poate fi luată de pe şine, circulaţia tramvaielor 8 şi 23 este blocată în acest moment, acestea fiind deviate către depoul Alexandria", a declarat potrivit Mediafax, Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Cât timp Poliţia a ridicat autoturismul de pe calea de rulare a tramvaielor, transportul pasagerilor spre şi dinspre cartierul Ferentari a fost asigurat de autobuzele 220 şi 323.

Etichete: linii tramvai, tramvai, tramvai blocat

0/5 COMENTARII
Cris
15 dec 11:10
+0
VOTURI
-0
Continutul corect, netabloid ar fi fost: "... din cauza unei masini ajunse accidental pe linia de tramvai... se pare ca soferului i s-a facut rau si a pierdut controlul volanului ajungand accidental pe linia de tramvai"
altul
15 dec 10:23
+0
VOTURI
-0
Poza nu este de pe calea ferentari..ca deobicei aruncati poze aiurea in articol..
Ing.
15 dec 09:29
+0
VOTURI
-0
Poza e de pe Str. Ionel Perlea, nu are nicio treabă cu Şos. Sălaj. Unde i s-a făcut rău nefericitului din articol, şina e de tip cale ferată, ăla cu maşina a sărit bordura şi s-a oprit pe şine. De acolo e mai greu de scos, nu merge doar să îl împingi cu mâna.
ggg
14 dec 16:12
+0
VOTURI
-0
orice masina parcata sau abandonata pe calea de rulare a unui tramvai poate fi tractata/impinsa. Soferul va trebui sa suporte operatia de mutare/tractare, trebuie sa plateasca despagubiri ratb-ului,oricarui calator care cere asta + amenda serioasa de la primarie. Daca in cursul operatiei de mutare/tractare autovehiculul sufera avarii acestea nu vor fi imputate nimanui. ( soferul va tb sa suporte asta din buzunarul propriu - firma de asigurari va fi notificata de incident astfel incat despagubirea sa nu fie posibila- vina este in totalitate a conducatortului auto ). Mutare+foto+video mutare+amenda = facute publice pe site-ul primariei/ratb-ului/politiei locale.

samd.
General Katana
14 dec 15:05
+0
VOTURI
-0
Da,daaa ... hai mai taiati din minciuni ! I s-a facut aluia rau in masina cum mie de popie. Sa fim seriosi, toti ca cel din imagine fac asa si apoi o dau la intors.
Sa li se ia carnetul acestor smecheri care fac numai vrute si nevrute in trafic prin nesimtirea si sfidarea lor crasa !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE