Două linii de tramvai din Capitală, BLOCATE,vineri din cauza unui şofer nesimţit. VIDEOUn video postat pe Youtube surprinde cum linia tramvaielor 24 şi 44 din Capitala a fost blocată, vineri, mai multe minute de o maşina parcată neregulamentar. Pentru a face loc tramvaielor, oamenii s-au strans şi au împins maşina.

Doua linii de tramvai din Capitala, BLOCATE,vineri din cauza unui sofer nesimtit. VIDEO
Două linii de tramvai din Capitală, BLOCATE,vineri din cauza unui şofer nesimţit. VIDEO

"In dimineata zilei de vineri, 29 ianuarie 2016, posesorul autoturismului Daewoo Cielo (...), nu s-a gandit cand a parcat masina daca a blocat linia de tramvai 24/44 in zona clinicii Cobalcescu din Bucuresti. Vatmanii au claxonat minute in sir, dar soferul nu a indraznit sa se arate. Astfel calatorii tramvaielor si soferii blocati in spate lor pana la Cismigiu, au decis sa mute singuri masina, cu foarte mare grija ca sa nu i-o zgarie si cu multumiri ca le-a dat ocazia sa faca sport asa de dimineata", scrie cel care a postat filmuletul pe Youtube, conform Hotnews. 

CITEŞTE ŞI Cum şi-a bătut joc un şofer din Bucureşti de pietonii din Militari. FOTO

Şoferul unei maşini înmatriculate în Bucureşti şi-a bătut joc la propriu de pietonii din cartierul Militari. Conducătorul auto şi-a parcat autoturismul în mijlocul trotuarului, chiar pe singura porţiune deszăpezită din trotuar, obligându-i astfel pe pietoni să ocolească maşina mergând pe gheaţă.

Cum a fost pedepsită o şoferiţă care a parcat pe locul altcuiva, într-un cartier rezidenţial. VIDEO

O şoferiţă din Capitală a fost aspru pedepsită de locatarii unui complex rezidenţial din Bucureşti, după ce femeia şi-a parcat maşina pe locul altcuiva şi a ocupat astfel abuziv locul de parcare.

Etichete: Bucureşti, paracre neregulamentara, șofer nesimțit, tramvaie blocate, vineri

0/1 COMENTARII
vlad
30 Jan 11:24
+0
VOTURI
-0
Cum adica fara sa i-o zgarie??? Trebuia zgariata complet si poate si niste graffitiuri.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE