Două linii de tramvai revin la traseele de bază, începând de mâineRegia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă că, începând de mâine, două linii de tramvai vor reveni la traseele de bază.

Doua linii de tramvai revin la traseele de baza, incepand de sambata
Două linii de tramvai revin la traseele de bază, începând de sâmbătă

Începând cu data de 19.10.2013, ca urmare a finalizării lucrărilor la calea de rulare a tramvaielor din intersecţia Str. Liviu Rebreanu/Bd. Camil Ressu, liniile de tramvai 23 şi 27 vor reveni pe traseele de bază, astfel :

Linia 23 va circula de la terminalul "Zeţari", pe Calea Ferentari, Calea Rahovei, Bd. Regina Maria, Str. 11 Iunie, Bd. Mărăşeşti, Bd. Octavian Goga, Calea Dudeşti, Bd. Camil Ressu, Bd. Th. Pallady, pâna la terminalul "Complex RATB Titan".

Linia 27 va circula de la terminalul "Piaţa Unirii", pe Bd. Regina Maria, Str. 11 Iunie, Bd. Mărăşeşti, Bd. Octavian Goga, Calea Vitan, Şos. Mihai Bravu, Bd. Camil Ressu, Bd. Th. Pallady, pâna la terminalul "Complex RATB Titan".

De asemenea, linia navetă de autobuze 627, care a asigurat capacitatea de transport în zona unde circulaţia tramvaielor a fost suspendată, se desfiinţează începând de sâmbătă, 19 octombrie.

Etichete: linii RATB, linii tramvai, Regia Autonomă de Transport Bucureşti, tramvai 23, tramvai 27, trasee RATB

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE