Două maşini au luat FOC sâmbătă noaptea în Capitală VIDEODouă echipaje de pompieri au fost mobilizate să stingă incendiul care a pornit iniţial din compartimentul motor al unei maşini iar apoi s-a extins şi la o dubiţă, ambele parcate în Sectorul 5 al Capitalei, în cartierul Rahova. Din fericire, nu au existat victime.

Incendiul a fost anunţat la 112 duminică dimineaţă în jurul orei 5.30. Cel care a sunat le-a spus pompierilor că ard două maşini pe strada Garofiţei din cartierul Rahova din Capitală. În câteva minute, cele două echipaje de pompieri care au sosit au reuşit să stingă flăcările şi au început evaluarea pagubelor, potrivit stirileprotv.

Surse din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov spun că principala ipoteză ar fi că un scurtcircuit produs la un autoturism Volkswagen Passat a declanşat incendiul. Iniţial, flăcările au fost în compartimentul motor al autoturismului dar s-au extins în habitaclu iar apoi au cuprins şi o dubiţă parcată în apropiere. Nu au existat victime. Mai mult, se pare că maşinile sunt ale aceluiaşi proprietar. 

Etichete: incendiu masini, masini foc capitala, masini parcate rahova, Rahova, Sectorul 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE