Două persoane care i-au strigat președintelui Iohannis „demisia”, la slujba de Înviere, amendateJandarmii au amendat cele două persoane care au strigat „demisia” la apariţia preşedintelui Iohannis la slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din Capitală.

Doua persoane care i-au strigat  presedintelui Iohannis „demisia”, la slujba de Inviere, amendate
Două persoane care i-au strigat președintelui Iohannis „demisia”, la slujba de Înviere, amendate
Foto: antena3.ro

Cele două persoane identificate, un bărbat şi o femeie, potrivit unor surse din Jandarmeria Capitalei, participă în mod constant la proteste, majoritatea neautorizate. Ei au fost amendaţi cu câte 2.000 de lei pentru abateri la legea 60/1991 privind manifestările publice. Cei doi au fost duşi şi la Secţia 14 de Poliţie unde au fost audiaţi însă poliţiştii nu au luat şi o altă măsură împotriva lor.

Klaus Iohannis a sosit sâmbătă la Patriarhie, în jurul ore 23.45, alături de soţia sa. Preşedintele a intrat în Catedrala Patriarhală departe de ochii credincioşilor şi a ieşit după câteva minute alături de Patriarhul Daniel, având în mână o lumânare.

Imediat după începerea slujbei, din rândul credincioşilor s-au auzit persoane care i-au strigat preşedintelui „Demisia!". Jandarmii au intervenit imediat şi au îndepărtat două persoane din curtea Patriarhiei care au scandat împotriva lui Klaus Iohannis, transmite news.ro.

Etichete: demisia, iohannis, noapte inviere

0/2 COMENTARII
@ Cris
01 May 19:36
+0
VOTURI
-0
Cris. Nu se pune virgula intre subiect si predicat. "Iohannis, inca nu are"
Cat despre "infractorul de Basescu", cat timp nu s-a dovedit nimic in sensul asta, si tu ai fi fost amendat cu aceeasi suma daca strigai contra lui. Aici nu e vorba ca strigi contra cuiva anume, ci ca deranjezi ordinea publica.
Cris
01 May 15:34
+0
VOTURI
-0
Chiar nu era cazul.. Daca era vorba de infractorul de Basescu as fi inteles... dar Iohannis, inca nu are adunata suficienta ura publica sa-i dorim demisia.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h