Două persoane, reţinute într-un dosar de evaziune fiscală cu haine vândute pe internetPoliţiştii au descins la cinci adrese din Bucureşti şi au pus în aplicare opt mandate de aducere, într-un dosar de evaziune fiscală cu haine vândute pe internet de aproximativ 1,5 milioane de lei. În urma acestei acţiuni derulate de Poliţia Capitalei, două persoane au fost reţinute.

Doua persoane, retinute intr-un dosar de evaziune fiscala cu haine vandute pe internet
Două persoane, reţinute într-un dosar de evaziune fiscală cu haine vândute pe internet
Foto: aradon.ro

"Miercuri, 1 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie în municipiul Bucureşti şi opt mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă", se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Acţiunea anchetatorilor a urmărit destructurarea unui grup care se ocupa cu vânzarea de haine pe internet, prin intermediul unor site-uri de profil, fără să elibereze chitanţe pentru marfa vândută.

Conform poliţiştilor, în ultimii doi ani, suspecţii ar fi încasat, din vânzări, aproximativ 1.050.000 de euro.

În urma percheziţiilor au fost ridicate documente, cinci laptopuri, două unităţi centrale de PC şi au fost confiscate sumele de 19.800 de lei, 2.200 de dolari şi 1.000 de euro precum şi diferite cantităţi de haine, încălţăminte şi parfumuri, în valoare totală de aproximativ 450.000 de lei, pentru care nu existau acte de provenienţă.

Totodată, au fost găsite şi patru persoane care lucrau la negru.

Cele două persoane reţinute urmează să fie prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Etichete: evaziune fiscală, haine, internet, Poliţia Capitalei, reţinut

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h