Două staţii noi de încărcare pentru maşini electrice vor fi înfiinţate în sectorul 1Consilierii locali ai sectorului 1 au adoptat un proiect pentru infiintarea de statii de reincarcare pentru vehicule electrice pe bulevardul Banu Manta, valoarea totala a acestuia fiind de peste 370.400 de lei fara TVA.

Statii noi de incarcare pentru masini electrice
Staţii noi de încărcare pentru maşini electrice

Raportul de specialitate prevede amplasarea statiilor de reincarcare in parcarile publice situate in spatele si in dreapta cladirii administrative a Primariei sectorului 1. "Suprafata cumulata a celor doua statii de incarcare masini electrice este de 67 mp", se arata in raportul de specialitate al hotararii.

In acest context, se aproba punerea la dispozitie, pentru realizarea proiectului, a doua terenuri de 29 mp si respectiv de 38 mp, situate pe bulevardul Banu Manta nr. 9. Primaria sectorului 1 are dreptul de administrare a terenurilor. Dreptul de proprietate a fost intabulat pe numele statului roman (domeniul privat al Municipiului Bucuresti).

Conform indicatorilor tehnici, fiecare statie de reincarcare beneficiaza de minim doua locuri de parcare destinate exclusiv incarcarii autovehiculelor electrice si electrice hybrid plug in. Incarcarea are loc in cel mult de 30 minute.

Utilizarea statiilor de reincarcare si curentul electric vor fi gratuite pentru primul an de functionare, iar toate costurile aferente acestei perioade vor fi suportate de Primaria sectorului 1.

Etichete: masini electrice, primarie sector 1, Sector 1, staţii încărcare maşini electrice

0/1 COMENTARII
gio
28 Oct 12:45
+0
VOTURI
-0
o chestie buna DACA se si face ! :)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE