Două străzi din Bucureşti şi mai multe zone din Ilfov şi Giurgiu rămân fără energie electricăDouă străzi din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu vor rămâne miercuri, temporar, fără curent electric, ca urmare a lucrărilor anuale de reparaţii şi de întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare ale E-Distribuţie Muntenia.

ENEL intrerupe alimentarea cu ENERGIE ELECTRICA pe mai multe strazi din Bucuresti
ENEL întrerupe alimentarea cu ENERGIE ELECTRICĂ pe mai multe străzi din Bucureşti

Astfel, în Bucureşti, între orele 9:00 - 17:00, nu vor avea energie electrică consumatorii de pe străzile Lainici şi Lotru.

În acelaşi interval orar, în judeţul Ilfov, vor fi afectaţi de întreruperile de la reţeaua de energie electrică consumatorii din localităţile Măgurele (străzile: Milcov, Atomiştilor, Mărăşeşti şi străzile adiacente), Chiajna (străzile: A.Păcii, General Praporgescu, 1 Decembrie, Eremia Grigorescu, Gospodari, A.I.Cuza, Preot Sebe Costin, Vlad Ţepeş, Câmpului, Puişor, Lacului, Viitorului, Apeductului, Crinului, Viitorului, străzile adiacente), Snagov- sat Tâncăbeşti (străzile: Şos. Bucureşti- Ploieşti, Ion Creangă, George Bacovia, Marin Sorescu, I.C.Baicoianu şi străzile adiacente), Chiajna (străzile Rezervelor, Pădurii, strazile adiacente) loc. Ionescu Gabriel, Glina (strada Libertăţii la ieşire spre Bălăceanca).

În judeţul Giurgiu, energia electrică va fi sistată, între orele 9:00-17:00, în localităţile Găujani şi Pietrişu, iar între orele 8:00 - 16:00 în Cărpeniş din comuna Găiseni (strada Principală şi adiacente la intrare dinspre Gaiseni, Pădurii, Podului, Fosta moară Cărpeniş), Găiseni (strada Principală şi adicaente de la Primărie către Cărpeniş, Petrescu - parţial până la jumătate, Deal - parţial până la jumătate) şi Crevedia Mare, strada Bouloaica (fosta Regie).

Etichete: Bucureşti, curent, energie electrică, Ilfov

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
04 sep 20:30
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE