Două tentative de sinucidere în lacurile Capitalei, oprite de Poliția Locală în doar 30 de minuteDouă tentative de sinucidere au fost împiedicate astăzi, în decurs de o jumătate de oră, de agenţii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti şi ai Patrulei Călare a Municipiului Bucureşti.

Bebelusul scapat de bona in Lacul Herastrau va fi externat zilele urmatoare (Foto: bloombiz.ro)
Bebeluşul scăpat de bonă în Lacul Herăstrău va fi externat zilele următoare (Foto: bloombiz.ro)

Astăzi, în jurul orei 16.30, agenţii Patrulei Călare a Municipiului Bucureşti – care se aflau în misiune de monitorizare a zonei Polivalentă - au văzut cum o femeie se aruncă în lacul din Parcul Tineretului. Călăreţii au alertat imediat o patrulă a Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti şi, împreună cu aceştia, au sărit în apă pentru a o salva pe sinucigaşă. Femeia a fost scoasă pe mal, iar agenţii i-au acordat primul ajutor. D.N, în vârstă de 49 de ani, a încercat să-i bruscheze pe poliţişti şi să se mai arunce încă o dată în apă. Femeia, de altfel, nu se afla la prima tentativă de suicid, aceasta fiind cunoscută cu probleme psihice. Motivul invocat pentru tentativa de astăzi a fost violenţa domestică şi lipsa banilor. Agenţii P.L.M.B. şi ai Patrulei Călare au supravegheat-o pe femeie până în momentul sosirii ambulanţei. De remarcat, în acest caz, spiritul civic al mai multor cetăţeni aflaţi în Parcul Tineretului care au sărit în apă pentru a-i ajuta pe poliţiştii care încercau să o salveze pe sinucigaşă. Pentru gestul lor, conducerea Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti le-a transmis felicitări scrise din partea instituţiei.

La nici o jumătate de oră de la tentativa de sinucidere din Parcul Tineretului, doi agenţi din cadrul Patrulei Călare a Municipiului Bucureşti – care asigurau ordinea în parcul Herăstrău - au fost opriţi de un cetăţean care le-a spus că pe marginea lacului a văzut un bărbat agitat care se pregătea să se arunce în apă. Călăreţii au alertat o patrulă a P.L.M.B. şi, împreună, au ajuns la timp în zona în care un bărbat ameninţa că vrea să se omoare. Pregătit să sară în apă, bărbatul le-a spus agenţilor că nu mai suportă situaţia familială grea şi vrea să-şi pună capăt zilelor. După câteva zeci de minute, poliţiştii l-au convins pe C.O. – în vârstă de 44 de ani – să renunţe la ideea sa. Bărbatul a fost luat din apropierea lacului şi a fost încredinţat soţiei sale care, între timp, ajunsese în zonă.

Etichete: Herăstrău, lac, parc, sinucidere, tentativă, Tineretului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE