Dr. OZ vine în BUCUREŞTI pentru prima datăDr. Oz va veni în România pentru prima dată. Vedeta va susţine o conferinţă în Bucureşti, pe 25 mai.

Dr. OZ vine in BUCURESTI pentru prima data
Dr. OZ vine în BUCUREŞTI pentru prima dată
Foto: eva.ro

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut intregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, va sosi pentru prima data in Romania, pentru a sustine conferinta "Take your life to the next level".

Considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sanatos de viata, conferinta sustinuta de Dr Oz pe scena Salii Palatului din Bucuresti, va avea loc pe 25 mai 2016, incepand cu ora 9:00.

OZ este cel mai cunoscut medic la ora actuala datorita faptului ca a adus medicina complementara in fata publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tiparirea a diverse publicatii, toate acestea fiind extrem de indragite de publicul american si ajungand, in timp, sa castige admiratia si respectul intregii lumi.

Pe scena de la Sala Palatului din Capitala, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle si va oferi sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata.

Conferinta va fi urmata de un alt eveniment dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania si anume Gala pentru excelenta in sanatate, unde insusi Dr Oz va acorda premii.

Biletele la conferinta gazduita de Dr. OZ sunt puse in vanzare pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, BLT.ro, vreaubilet.ro si pe website-ul oficial al evenimentului: www.droz.ro.

Conferinta sustinuta de Dr. OZ la Bucuresti este organizata de A&A Exclamation Point, Diamond Experience si Claar Solutions.

 

Etichete: conferinţă, dr. oz, oz romania

0/1 COMENTARII
Gigi
12 Feb 16:27
+0
VOTURI
-0
Vedeti aici pe prostii promoveaza "doctorul": https://www.youtube.com/watch?v=WA0wKeokWUU

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE