Dracula, Dacia, Simona Halep şi BitDefender, printre cele mai cunoscute branduri ale RomânieiCele mai cunoscute bran­duri ale României dincolo de Dacia, motorul expor­tu­rilor locale, şi antivirusul BitDefender sunt Dra­cula, Transilvania, Nadia Comăneci şi Gică Hagi. După cei doi mari sportivi, brandul România este creionat şi de Simona Halep, ocupanta locului 3 în clasamentul WTA.

Dracula, Dacia, Simona Halep si BitDefender, printre cele mai cunoscute branduri ale Romaniei
Dracula, Dacia, Simona Halep şi BitDefender, printre cele mai cunoscute branduri ale României
Foto: bizbrasov.ro

Pe urmele celor doi mari sportivi, Nadia Comăneci şi Gică Hagi, a păşit, în ultimul an, şi Simona Halep, care la doar 23 de ani a pus Ro­mânia pe podiumul tenisului mondial. În prezent jucătoarea ocupă poziţia a treia în topul WTA după Serena Williams şi Maria Sharapova.

„Cred că la ora actuală brandul Ro­mâniei în lume e făcut de Simona Halep şi de Direcţia Naţională Antico­rup­ţie", spunea recent publicitarul Bogdan Nau­mo­vici, citat de zf.ro.

Totuşi, România are poten­ţial să exporte şi alte branduri, iar cel mai concludent exemplu este Dacia, ma­şina pe care o conduc astăzi sute de mii de nemţi, deşi Ger­mania este ţara meşte­gurarilor auto, fiind cel mai mare construc­tor euro­pean. Maşina realizată la Mioveni a ajuns nu doar în Germania ci în toate colţurile lumii, din Tahiti în Noua Ca­le­donie.

Însă, cel mai utilizat pro­dus românesc este antivirusul BitDefender, tehno­logia fiind folosită de 500 de milioane de oameni.

Mai mult pe zf.ro.

Etichete: Bitdefender, brand, brand românesc, brand România, Dacia, Dracula, Gică Hagi, nadia comăneci, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE