Dragnea acuză UNPR şi ALDE că s-au aliat să o scape pe Elena Udrea de arestarePreşedintele PSD, Liviu Dragnea crede că partenerii de coaliţie ai social-democraţilor s-au aliat cu liberalii pentru a o scăpa de închisoare pe Elena Udrea. Ceea ce s-a întâmplat în plenul Camerei Deputaţilor a fost o acţiune organizată de fostul PDL, potrivit lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: E foarte probabil sa-mi dau demisia din Camera Deputatilor
Liviu Dragnea: E foarte probabil să-mi dau demisia din Camera Deputaților
Foto: ancheteonline.ro

„Cei de la PNL au votat în bloc, cei de la UNPR - la fel, cei de la ALDE și o mare parte din liberali. După părerea mea, a fost o organizare foarte bună. Trebuie discutat în Coaliție, e un subiect serios. Ceea ce noi am stabilit la congres nu au fost vorbe în vânt. Nu e firesc ca noi, ca parlamentarii, să ne dăm cu părerea pe cererile justiției. Nu noi stabilim arestarea sau reținerea, noi dam posibilitatea. Acolo a fost o acțiune organizată, prin care s-a stabilit ca cele două cereri să fie respinse. Poate cei pe care Udrea i-a amenințat cu dezvăluiri în comisia juridică (au organizat astfel votul, n.r.)", a spus președintele PSD, Liviu Dragnea, citat de Digi24.

Reprezentanţii UNPR şi ALDE resping acuzaţiile liderului PSD şi spun că n-au avut nicio înţelegere cu PNL ca să o scape pe Elena Udrea de închisoare. Cauzele eşecului acestui vot ar trebui căutate în altă parte, spun ei.

Haralambie Vochiţoiu: „Avem sarcină din partea preşedintelui nostru, Gabriel Oprea şi întotdeauna am votat pentru toate solicitările instanţei. Acele defecţiuni trebuie căutate în altă parte. UNPR nu putea oricum influenţa, chiar dacă avem 22 deputaţi, dacă nu ar fi fost prezent niciunul au ar fi votat toţi. Dacă PSD s-ar fi mobilizat, Elena Udrea nu ar fi scăpat printre degete".

Petru Ehegarther: „Nu a fost o decizie politică. Dacă au fost cazuri care pot fi identificate, au fost chestiuni asumate individual. Probabil că vor fi discutate în viitoarea şedinţă a Coaliţiei. La nivelul grupului ALDE nu s-a discutat cazul Elena Udrea".

Etichete: alde, Elena Udrea, ELENA UDREA ARESTARE, UNPR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE