Dragnea: Bucureștiul, cu un nou primar general, Gabriela Firea, trebuie să se deschidă către IlfovALEGERI BUCUREŞTI 2016. Bucureștiul, cu un nou primar general, Gabriela Firea, trebuie să se deschidă către localitățile din județul Ilfov pentru dezvoltarea celor două comunități, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Liderul social-democraților a participat, luni, la Snagov, alături de Gabriela Firea, candidatul Alianței PSD+UNPR la Primăria Capitalei, și de Marian Oancea, candidat din partea PSD la un nou mandat de primar al localității Snagov, la o întâlnire cu peste 300 de membri și simpatizanți ai formațiunii.

"Am foarte mare încredere în ceea ce va face colega noastră ca primar general al Capitalei. Bucureștiul are un potențial încă neatins. Bucureștiul trebuie să se deschidă către județul Ilfov. Bucureștiul, împreună cu județul Ilfov, cu o nouă conducere la CJ Ilfov, cu oameni care sunt interesați de dezvoltarea comunității, poate face ca și bucureștenii și ilfovenii să aibă un nivel de trai mai bun", a spus Dragnea.

El s-a referit și la programele de dezvoltare locală pe care le-a gestionat în calitate de vicepremier și ministrul al Dezvoltării Regionale, subliniind că în mandatul său s-a reușit asigurarea derulării investițiilor, într-un sistem integrat, iar fondurile alocate către primării nu s-a făcut în funcție de "culoarea politică".

Referindu-se punctual la Snagov, președintele PSD a făcut apel la guvernanți, în speță la MDRAP și premier, pentru a transfera banii necesari derulării proiectului de extindere a Liceului ''Mihail Kogălniceanu'' din localitate.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  "Pentru mine este greu de înțeles cum Ministerul Dezvoltării — suntem deja aproape de sfârșitul lunii mai — nu aprobă finanțarea pentru liceul de aici. Vorbim de peste 1.100 de copii care învață în spații care numai ca spații de învățământ nu au fost gândite. Snagovul nu este departe de București. (...) Poate domnul Cioloș, când se întoarce din America, poate vine până aici în Snagov și să vadă lucrul acesta, pentru că le place multora să vorbească despre Educație, dar sunt prea puțini care știu ce e de făcut în Educație și și mai puțini care vor să facă ceva. Aici nu trebuie să inventeze nimic, nu trebuie decât să aprobe documentația pe care domnul primar a trimis-o acolo", a precizat Dragnea.

El a promis că la toamnă, când PSD va câștiga alegerile și va face din nou Guvernul, proiectul va fi demarat.

Liderul social-democraților a mai spus că are încredere în candidații PSD la funcțiile de primar pentru că știe că aceștia vor merge în fața alegătorilor promițându-le "doar ce se poate face".

La rândul său, Gabriela Firea a promis colegului său de la Snagov că în momentul în care va prelua funcția de primar general va face toate demersurile necesare pentru o dezvoltare integrată a Bucureștiului și a localităților limitrofe care să asigure, printre altele, un transport public eficient.

Marian Oancea, edilul în funcție și candidatul PSD la un nou mandat de primar al Snagovului, și-a exprimat speranța că, după 5 iunie, în calitate de primar general al Bucureștiului, Gabriela Firea va reuși rezolvarea multor probleme legate de comunitățile limitrofe Capitalei.

"Avem nevoie de un primar gospodar pentru București, un primar al PSD-ului, care să aibă grijă și de localitățile din Ilfov, părăsite de foștii edili ai Capitalei, începând cu primarul de tristă amintire Traian Băsescu", a mai declarat Oancea.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Gabriela Firea, Liviu Dragnea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE